da li je ovaj depilator zaista tako dobar???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sandra_ns:a da li ovaj depilator moze da se koristi i za bikini zonu, ispod pazuha, nausnice (predpostavljam da moze, ali cisto da proverim)...? i koliko dugacke treba da budu dlake? par milimetara ili malo duze? hvala na odgovorima!![]()
Zanima me da li stvarno depilator sme da se koristi za zonu ispod pazuha,pa i bikini.Ne preporucuju bas zbog zlezda ispod pazuha.Sta vi znate o tome,jer bi to resilo moj problem.Dakle,da li se sme?palcica!:Ja verujem da je dobar imam u planu da kupim neki aparat za depilaciju pa ako se ovde "pokaze" mozda se odlucim bas za njega.Koliko otprilike su u Srbiji depilatori neki bolji, koji mogu da se koriste i za predeo bikini zone kao i ispod pazduha..Pozdrav svima![]()
Tacno je da dlacice urastaju vise nego koriscenjem neke druge vrste depilacije.Mada... ja govorim za moj slucaj.Dugo sam koristila vruc vosak i onda kao ajde da pobam sa depilatorom.Dala dosta para i na kraju - Uzas. Posle samo drugog tretmana dlake su mi bile urasle u troduplom broju nego do tada. Zato sam se vratila dobrom starom vosku i sad nemam problema a on stoji u fioci zaboravljen.Anonymous:Da li je neko koristio zepter depilator,i da li je on bolji drugih?
I zasto je bolji ako jeste?
I koliko kosta ako ga neko ima?
Jos nesto,da li je tacno da dlacice urastaju kod onih koje koriste depilator?
Cula sam da se to desava,mada se meni desavalo i od depilacije toplim voskom,samo retko.
Hvala vam unapred na odgovorima
mislite...?:Zanima me da li stvarno depilator sme da se koristi za zonu ispod pazuha,pa i bikini.Ne preporucuju bas zbog zlezda ispod pazuha.Sta vi znate o tome,jer bi to resilo moj problem.Dakle,da li se sme?palcica!:Ja verujem da je dobar imam u planu da kupim neki aparat za depilaciju pa ako se ovde "pokaze" mozda se odlucim bas za njega.Koliko otprilike su u Srbiji depilatori neki bolji, koji mogu da se koriste i za predeo bikini zone kao i ispod pazduha..Pozdrav svima![]()
gigule:a jel' probao neko Hair free gel?
Zdravodr:zlezda ima koliko i na preponama a svi ih depiliraju,druga stvar dok sam skidala dlacice ispod pazuha ziletom malo,malo desavale su se infekcije dlake jer koliko god svaki put uzimali cist zilet to nije bas sterilno,koza ispod pazuha mi je bila kao muska brada...blagi uzas.
Onda sam nasla dobru kozmeticarku...