Pevacice i pevaci na filmu (i u serijama)

Poruka
21.519
Juce pogledah A Star Is Born sa Bradley Cooper-om i Lady Gagom... Solidan film i Lady Gaga se dobro snasla, pristojno je to...
Sta vi mislite o izletima pevaca u glumacke vode... Koji su po vama promasaji a koji su uspeli da navezbaju ili eventualno imaju i nekog talenta...

Davno sam gledao 8 Mile iz 2002. sa Eminemom i osta mi u secanju da nije bilo lose.. Takodje i Beyonce je igrala u onoj sprdnji The Pink Panther..
Od domacih svi znamo za Lepu Brenu i njen serijal Hajde da se volimo, Ceca se pojavila u Necistoj krvi, a Brenina snajka Aleksandra Prijovic u 4. sezoni serije Ubice mog oca...

Naravno neizostavna je i Miley Cyrus kao Hannah Montana, a igra i jednu od glavnih uloga u za sada poslednjoj epizodi serije Black Mirror...

Brt nikad cuo... Ajoj jel ona bese bila u nekom filmu na nekom brodu ili pusto ostrvo, tako nesto... A pazi njen bivsi muz je cuveni britanski reditelj, mada sad vidim ovi filmovi sto pricas su pre njega
Pa Gaj Riči ne samo da je čuven alooo taj čovek je napravio sneč I dve čađave dvocevke
Inače je razlog što se ona upalila da je Engleskinja, fura sad britanski akcenat, odriče se italo američkih korena

Mislim, ja nju obožavam, još od moje rane mladosti, uvek je bila zvezda. Al da se razumemo, Madonna je vajt treš po karakteru

Pa Gaj Riči ne samo da je čuven alooo taj čovek je napravio sneč I dve čađave dvocevke
Inače je razlog što se ona upalila da je Engleskinja, fura sad britanski akcenat, odriče se italo američkih korena

Mislim, ja nju obožavam, još od moje rane mladosti, uvek je bila zvezda. Al da se razumemo, Madonna je vajt treš po karakteru

Ma Madonna je goli jazavac, Brena za sirotinju ahahah

Back