mario80
Stara legenda
- Poruka
- 76.732
10 vrv kod ludih francuza piše 10 umesto 1 iliti 1000 obrtaja.
To pogledaš koji je euro 3 nema a euro 4 ima dp filter.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug u leru kad stoji,ide preko 10k obrtaja kao da je nabijen da se samo ispali i motor ružno bruji.Pa gde onda trokira ..kakvih preko 10k obrtaja a dizel ..Ti to nas zezas![]()
Drug euro 3 je.10 vrv kod ludih francuza piše 10 umesto 1 iliti 1000 obrtaja.
Imaju mlađi, a to je stari motor u slabijoj verziji, pre 2005. On nema.
Nema tvoj to. EGR pogledati, on često kod njih pravi problem.Meni je receno da nema Dpf jer je kao stariji model.![]()
Ovako to izgleda,i kad krenem do 4-te brzine pocinje sam da ide bez gasa i nabija brzinu
Neki imaju tako označeno, ali 10 ti znači hiljadu obrtaja, 20 dve i tako dalje.
Mislio sam prvobitno da ima tempomat pa mi tako vuce,ali nema, ne moze da se skonta sta je problem,koga god sam pitao da ima Peugeot-a nikome se to nije desilo.Neki imaju tako označeno, ali 10 ti znači hiljadu obrtaja, 20 dve i tako dalje.
jastaima i egr i dpf i dizne i pumpa i klapna i turbina
ako je kompresija i ozubljivanje dobro
kao i filteri i regulator pritiska
na prvu bih rekao da nije zapusen odvod , tipujem na egr ili klapnu
oba mozes sam da probas da ocistis
Moraa malo precizniji biti ..motor radi dok je hladan na preko 1000 obrtaja kad se ugreje pada na ispod ..snimi klip pa postavi ..Drug u leru kad stoji,ide preko 10k obrtaja kao da je nabijen da se samo ispali i motor ružno bruji.
Nije bitno jel se tek upali ili kad se zagrije uvijek je isto,ide na 1000 obrtajaMoraa malo precizniji biti ..motor radi dok je hladan na preko 1000 obrtaja kad se ugreje pada na ispod ..snimi klip pa postavi ..
Ako je 1000 obrtaja samo u leru to nije nista, obicno za te dizelase bi trebalo 800-900 obrtaja.Nije bitno jel se tek upali ili kad se zagrije uvijek je isto,ide na 1000 obrtajabruji motor, sam kao da dodaje gas kad je u 3-oj ili pogotovo u 4-oj brzini
Euro 3 nema Dp filter.Drug euro 3 je.
na prvi pogled reko bi da je kuplung. Meni propao jer sam teglio neku prikolicu pa mi posle auto sam ubrzavo. Lamela se istruze i posle dugogodisnje voznje.Veliki pozdrav! Zanima me,imam Peugeot 307 2.0 66kw,imam problem samo mi auto vuce u trećoj i četvrtoj brzini nemam kontole nad autom,a pri tom dosta trosi,mijenjan regulator pritiska goriva Bosch i senzor temperature to je sve sto je mijenjano na auti. Jel moze pomoc/savijet sta bi moglo da bude? Hvala Vam unaprijed. LP