Peugeot 307 Hdi 2.0 66kw

hare_harko

Početnik
Poruka
16
Veliki pozdrav! Zanima me,imam Peugeot 307 2.0 66kw,imam problem samo mi auto vuce u trećoj i četvrtoj brzini nemam kontole nad autom,a pri tom dosta trosi,mijenjan regulator pritiska goriva Bosch i senzor temperature to je sve sto je mijenjano na auti. Jel moze pomoc/savijet sta bi moglo da bude? Hvala Vam unaprijed. LP

Veliki pozdrav! Zanima me,imam Peugeot 307 2.0 66kw,imam problem samo mi auto vuce u trećoj i četvrtoj brzini nemam kontole nad autom,a pri tom dosta trosi,mijenjan regulator pritiska goriva Bosch i senzor temperature to je sve sto je mijenjano na auti. Jel moze pomoc/savijet sta bi moglo da bude? Hvala Vam unaprijed. LP
Pa kako ga pokreneš uopšte? Pokrećeš ga u trećoj brzini?

ima i egr i dpf i dizne i pumpa i klapna i turbina

ako je kompresija i ozubljivanje dobro

kao i filteri i regulator pritiska

na prvu bih rekao da nije zapusen odvod , tipujem na egr ili klapnu

oba mozes sam da probas da ocistis

ima i egr i dpf i dizne i pumpa i klapna i turbina

ako je kompresija i ozubljivanje dobro

kao i filteri i regulator pritiska

na prvu bih rekao da nije zapusen odvod , tipujem na egr ili klapnu

oba mozes sam da probas da ocistis
Sve savijete zapisujem pa cu prenjeti majstoru,iskreno ja sam laik za ove stvari, tako da su mi potrebni savjeti sta bi moglo da bude. Hvala na savjetu.

Moram da ga odvucem,trazio sam samo savjete sta bi moglo da bude,jer ovo mi se treci puta dešava, zapisao sam sva vaša mišljenja sta bi moglo da bude pa cu mu reci neka sve pregleda. Hvala vam puno na savjetima. Zivjeli
ako si vec terao kod tog majstora a sad bi da ga posavetujes - tu nesto ne stima

a ako nisi bolje cuti da te ne odere, zna on sta bi tu moglo biti vise nego mi ovde , ako je majstor

ako si vec terao kod tog majstora a sad bi da ga posavetujes - tu nesto ne stima

a ako nisi bolje cuti da te ne odere, zna on sta bi tu moglo biti vise nego mi ovde , ako je majstor
Па ваљаа је до сада нашао мајстора у ког има поверење. То ти је као зубар, никад га не мењаш ако стекнеш поверење у њега.

Odradio je dosta stvari i stvarno sve je na nivou,poznajemo se dugo tako da idem stalno kod njega,tako da mu mogu reci sve sto mi je receno na grupi, a da ne bude problema i jos jednom zahvaljujem se svima ko god je imao savjet da mi da.Zivjeli

Poslednja izmena:

Back