Peugeot 206 gti problem sa kvacilom

Jovan Djuric

Početnik
Poruka
1
Dobar dan imam problem u voznji mi je propala pedala od kvacila, set kvacila sam promenio pre 7 meseci,kad mi je auto stao nisam nista hteo da gledam odmah sam odslepao auto kod majstra i rekao mi je da je korpa otisla, nisam imao problema pri kretanju bilo je bas mekano kvacilo i kako treba i samo mi se od jednom se desilo to, e sad me interesuje dal je moguce da je korpa pitao sam ga za cilindar rekao mi je da nije. auto jos uvek stoji kod majstora sutra bi trebao da se cujem sa njim da vidim sta je tacno bilo. Svaki savet i informacija dobro dosla

Dobar dan imam problem u voznji mi je propala pedala od kvacila, set kvacila sam promenio pre 7 meseci,kad mi je auto stao nisam nista hteo da gledam odmah sam odslepao auto kod majstra i rekao mi je da je korpa otisla, nisam imao problema pri kretanju bilo je bas mekano kvacilo i kako treba i samo mi se od jednom se desilo to, e sad me interesuje dal je moguce da je korpa pitao sam ga za cilindar rekao mi je da nije. auto jos uvek stoji kod majstora sutra bi trebao da se cujem sa njim da vidim sta je tacno bilo. Svaki savet i informacija dobro dosla
Najverovatnije cilindar pusta ..Ne mjeja se nista u paru taj donji se menja dosta češće..

Po servisnoj proceduri menjaju se oba u isto vreme. Meni je zveknuo gornji pa je majstor zamenio samo gornji a onda je posle par meseci svirnuo i donji pa opet šlep služba. Cena je bila 20 nečega dal evra ili maraka davno beše. Posle pročitam u servisnoj da se menjaju u paru. Isto kao što se i bobine i kablovi i svećice menjaju komplet i dizne a ne jedna po jedna.

Vi preprodavci samo krparite za preprodaju i ne treba da širite dezinformacije na forumu.

Meni je bilo isto propalo kvačilo u vožnji na 206 ali bilo je do sajle. Meho je došao ali nije ga šlepao nego ga je jednostavno odveza do servisa s napomenom da ja to ne pokušavam jer bi uništio mjenjačku kutiju. Pokvarilo mi se i kvačilo ali to je bilo toliko očigledno, jedva bi ga pritisnuo, polazak iz prve kao iz treće i sl.

Back