Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nabavio sam prijavu od drugog profesora (mucki). E sad preporuka od predmetnog profesora je bilo vec komplikovano.Guru:Pa potrudi se da nabavis prijavu i posalji je sam. Ja idem u Matematicku gimnaziju i posto kod nas ima puno ljudi koji se prijavljuju vrsi se selekcija na nivou skole cisto da se ne bi desilo da za vreme Petnickih seminara skola bude prazna. Neki ljudi koji su sumnjali da im prijave i ne stizu u petnicu poslali su sami. Inace kad odes na seminar tamo dobijes opravdanje s pecatom sto nijedan profesor ne moze da opovrgne. Jedino sto moze biti problem jeste preporuka predmetnog profesora koja ti je potrebna ako se prvi put prijavljujes. Probaj da je nabavis, ako ne ide falsifikuj potpis :wink: 8) a ako ni to ne ide onda posalji prijavu bez preporuke i nadaj se najboljem, uvek ima sanse da te pozovu.
. Jednom Petnicar, uvek Petnicar!Stvarno se seminar bio prilicno dobar!!!!sida26220:Upravo sam se vratila sa seminara fizike!!!!!!!!Bilo je nevidjeno drustvo nikad bolje, etnologija, matamatika, astronomija...zurke kviz, zezanje.....projekti....Deco ne propustajte Petnicu!!!!!!!!11
Kasiopeja:Stvarno se seminar bio prilicno dobar!!!!sida26220:Upravo sam se vratila sa seminara fizike!!!!!!!!Bilo je nevidjeno drustvo nikad bolje, etnologija, matamatika, astronomija...zurke kviz, zezanje.....projekti....Deco ne propustajte Petnicu!!!!!!!!11
Ja bar nisam ni sumnjala da ce tako biti

, ali mogu te posavetovati kako da te pozovu vise puta... Elem, pre 10 godina prvi put su me pozvali u Petnicu iz elektronike (to je bio neki februar mesec). Slusala su se predavanja dan i noc (kad se nije skitalo), radili neki silni testovi (IQ i sl). To je trajalo 10-ak dana. Posle silnog zezanja sa drustvom i lomatanja po petnickim gudurama i onoj pecini, ali i ucenja integrala i poluprovodnika, poslali nas kuci sa instrukcijama kako se radi naucni projekat. Ja fino poslus'o, odradim 20-ak strana (BITNO je da budes originalan), posaljem na vreme i pozovu me na prolecni seminar koji traje par dana (tako je bar tad bilo). Odbranim projekat teoretski, onda me ponovo pozovu na leto gde smo radili na izradi onog sto smo detaljno nazvrljali na papiru (malo smo se i kupali na onim bazenima)
)) . Iduce skolske godine ponovo me pozovu na nove seminare, itd... Bitno je, dakle, da budes uporan i da pokazes zainteresovanost za seminar na koji si se prijavio. Naravno, trudi se da budes originalan, da imas nove ideje, i bez obzira na uspeh tvog projekta, budi siguran, pozvace te ponovo.