Petljanje deci/sestri/bratu u odabir partnera

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
Da li bi se petljali voljenim u odabir partnera ?

Znam da će mnogi sad skočiti i kazati "naravno da ne" ali isto tako znam da to može biti veoma teško jer svak od nas ima svoje svatanje života i tolerantan je tek toliko koliko smatra da je to ispravno .

Npr sin vam nadje devojku sa dvoje njeno dece

Ili brat ženu sa dva propala braka

Ili sestra čoveka crnca

Ili ili ili

Da li bi rekli nesto ili bi bili ravnodušni i podržali vezu ?

Znam da će mnogi sad skočiti i kazati "naravno da ne" ali isto tako znam da to može biti veoma teško jer svak od nas ima svoje svatanje života i tolerantan je tek toliko koliko smatra da je to ispravno .

Ili sestra čoveka crnca

Ili ili ili

Ne bi se mjesao u njegov/njen izbor ... jedino ako raspolazem nekim informacijama za koje on/ona ne zna. Onda bih svakako ukazao na njih.

Iskreno, da je po mojoj proceni partner meni bliske i drage osobe totalni kreten ili da sam čula nešto izrazito loše o njemu (tipa da je tukao bivšu devojku, pretio joj, vođeni krivični postupci protiv njega, dodajte po volji), ja bih se upetljala. To petljanje bi značilo da bih nepozvana rekla šta ja o njemu mislim i da treba da ga se mane, a ona nek` radi šta hoće.

- - - - - - - - - -

Crnci, raspušteni i raspuštenice, razvedeni i razvedene ne ulaze u gore navedene kretenizme zbog kojih bi se upetljala.

Iskreno, da je po mojoj proceni partner meni bliske i drage osobe totalni kreten ili da sam čula nešto izrazito loše o njemu (tipa da je tukao bivšu devojku, pretio joj, vođeni krivični postupci protiv njega, dodajte po volji), ja bih se upetljala. To petljanje bi značilo da bih nepozvana rekla šta ja o njemu mislim i da treba da ga se mane, a ona nek` radi šta hoće.

- - - - - - - - - -

Crnci, raspušteni i raspuštenice, razvedeni i razvedene ne ulaze u gore navedene kretenizme zbog kojih bi se upetljala.

Bravo. A i frendovi su mi uglavnom pametni pa cene i misljenje i savet. Sto ne znaci da sam ko Vegeta. Na kraju krajeva, ja bih volela da su se meni umesali u nekim situacijama, a ne da su toliko cekali da mi predoce bolno i grubo koja sam gusketina.

Ili sestra čoveka crnca

Ili ili ili

Za sve bi se bunila sem za tog crnca. To bi cestitala

Back