Petlić kategorija

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Bila je nekada neka igra u našem narodu, koju ne želim sada da blatim, lepo je to kada opstane do dana današnjeg, ali nije opstalo u izvornom obličju, nego se manifestuje malo modifikovano, primetili ste? Ili ne?
Kada pričamo o modifikovanom obliku, ne uzimam tu godine petlića kao merodavne, jer opšte poznato je da godine ne garantuju pamet, ako je neko stupidan pola života.
Dakle, fascinira me pojava muškarca koji voli da se kurabeca, agresivno nastupa, napada, a pri tom nema adekvatan odgovor, misao, reakciju- kasnije uvek postupi po šablonu. Varijanta je ta- on startuje lično, obično nekom uvredom ( gde se pominju polni organi-valjda misli ako je Bukovski pisao khurac i tako to-da to i kod njega odražava visok IQ, što je paradoks, nisu svi kadri da se nose sa psovkama, naročito ne van konteksta).
Petlić kategorija, prosto nije u stanju da iskoči van sopstvenih amova, proviri, a ima neugasivu želju i potrebu da vređa ljude-ne njihovu rečenicu, ne ni mešano, neka koktel varijanta, nego isključivo nastupa infantilno-retardirano-sveznajuće, verovatno se pri tom busa još u grudi i ispušta krike poput neke vrste majmuna.
Elem, vređanje nije polno određeno, već je svaki neistomišljenik izvređan, bez argumenata.
Sada, mene zanima-kako se postupa sa petlićima, ako ih ignorišete -oni opet skakuću, verbaju, traže pažnju...Ako im odgovorite civilizovano-oni ne kapiraju....Ako im vratite istom merom i jezikom koji jedino poznaju-popijete na forumu neku od sankcija.....
Nekada me ta opšta glupost sa petlić kategorijom i zabavlja, ali prosto nisam vaspitačica po struci, pa ne bih da diskriminišem retardiranu petlić kategoriju, psihoterapiju ne radim gratis, mada imaju i one varijante elektrošokova mozga, pa sad ne znam -ispada da nisam altruista :confused:
I šta beše tema? Ah, da jel tako agresivan nastup govori o tome da je osoba nesocijalizovana ili da je žeća u svemu?:eek::lol:

Poslednja izmena:
Bila je nekada neka igra u našem narodu, koju ne želim sada da blatim, lepo je to kada opstane do dana današnjeg, ali nije opstalo u izvornom obličju, nego se manifestuje malo modifikovano, primetili ste? Ili ne?
Kada pričamo o modifikovanom obliku, ne uzimam tu godine petlića kao merodavne, jer opšte poznato je da godine ne garantuju pamet, ako je neko stupidan pola života.
Dakle, fascinira me pojava muškarca koji voli da se kurabeca, agresivno nastupa, napada, a pri tom nema adekvatan odgovor, misao, reakciju- kasnije uvek postupi po šablonu. Varijanta je ta- on startuje lično, obično nekom uvredom ( gde se pominju polni organi-valjda misli ako je Bukovski pisao khurac i tako to-da to i kod njega odražava visok IQ, što je paradoks, nisu svi kadri da se nose sa psovkama, naročito ne van konteksta).
Petlić kategorija, prosto nije u stanju da iskoči van sopstvenih amova, proviri, a ima neugasivu želju i potrebu da vređa ljude-ne njihovu rečenicu, ne ni mešano, neka koktel varijanta, nego isključivo nastupa infantilno-retardirano-sveznajuće, verovatno se pri tom busa još u grudi i ispušta krike poput neke vrste majmuna.
Elem, vređanje nije polno određeno, već je svaki neistomišljenik izvređan, bez argumenata.
Sada, mene zanima-kako se postupa sa petlićima, ako ih ignorišete -oni opet skakuću, verbaju, traže pažnju...Ako im odgovorite civilizovano-oni ne kapiraju....Ako im vratite istom merom i jezikom koji jedino poznaju-popijete na forumu neku od sankcija.....
Nekada me ta opšta glupost sa petlić kategorijom i zabavlja, ali prosto nisam vaspitačica po struci, pa ne bih da diskriminišem retardiranu petlić kategoriju, psihoterapiju ne radim gratis, mada imaju i one varijante elektrošokova mozga, pa sad ne znam -ispada da nisam altruista :confused:
I šta beše tema? Ah, da jel tako agresivan nastup govori o tome da je osoba nesocijalizovana ili da je žeća u svemu?:eek::lol:

nema ideala pa zbog gluposti se kolju :kafa:
elem, danas nema perspektive, sve je otislo u k. ne cijeni se ni prijateljstvo ni nista nije sveto :pop: i onda nekome to malo smeta iznutra, gleda ljude kao idiote retardirane, sto i jesu...problem je taj sto oni sve globalizuju + toga su radikalni - pa se iskale, recicemo na nevinima, tj cesto i popuse....

nema ideala pa zbog gluposti se kolju :kafa:
elem, danas nema perspektive, sve je otislo u k. ne cijeni se ni prijateljstvo ni nista nije sveto :pop: i onda nekome to malo smeta iznutra, gleda ljude kao idiote retardirane, sto i jesu...problem je taj sto oni sve globalizuju + toga su radikalni - pa se iskale, recicemo na nevinima, tj cesto i popuse....

U nekoj meri si u pravu, ali msm da i danas postoji prijateljstvo, ta kategorija nije nestala.

Zlo izgleda manje snažno kada ga razgolitiš kroz humor.Recimo ja bih napravio neku komediju radio indeksovskog karaktera u kojoj bi dao glavnu ulogu takvoj osobi.:lol:
Kada ih vređaš, kuneš, psuješ samo im daješ polet.Ignorisanje ih raspaljuje još više.Kada se našališ, ali ne podjebavački nego sa vedrinom, od toga beže kao ludi.

Zlo izgleda manje snažno kada ga razgolitiš kroz humor.Recimo ja bih napravio neku komediju radio indeksovskog karaktera u kojoj bi dao glavnu ulogu takvoj osobi.:lol:
Kada ih vređaš, kuneš, psuješ samo im daješ polet.Ignorisanje ih raspaljuje još više.Kada se našališ, ali ne podjebavački nego sa vedrinom, od toga beže kao ludi.

Ima ovo sve osnova, bilo bi mi lakše da namažem beli luk na ekran :zcepanje: ali šta vredi, kada ne vredi :)

Smatram da su to ljudi, koji su duboko nesigurni u sebe. Agresivnost u najmanju ruku, kao i vredjanje nagore vrste, omalovažavanje, ali najmanju ruku, najpre govori, da ste nevaspitani, i odsustvo kućnog vaspitanja. To se onako, pa iz aviona vidi. To kao prvo. Kao drugo, teška nesigurnost i nesmirenost duha. Kao treće, poremećaj ponašanja, jer želja za palacanjem poganštine od jezika, je u najmanju ruku, neka boleS, jer ko je žedan tudje krvi, i da ga povredi, ajte molim vas, to en može da bude normalno. A kao četvrto...na takve ispade, propuste, i (ne) ponašanje pojedinaca, sam se uvek...Povlačila. Jer..."štedim " sebe. Nisam ja nikome tepih za gaženje, stolnjak za mrvice i neko na kome će da leče svoje neistresive bubice i frustracije. Što bi rekli, daleko im lepa kuća. Ja i na sam nagoveštaj toga....beeeeeeeeeeeeeEEeegam. Uopšte, od ljudi, koji ispoljavaju bilo koji vid agresije, koji su skloni nasilju. Bilo verbalnom, bilo fizičkom. U oba slučaja, smatram da se radi o polupanim mozgovima.

Poslednja izmena:
Mozda su ti pjetlici takvi zasto to predstavljas kao neku taktiku ili sta vec. nije mi jasno koji je zapravo tvoj problem sa njima, sto su vulgarni?
Pitam vas narode za mišljenje, nisam ja to kao neku taktiku nečiju navela, za taktiku nema mesta afektu, a ni ponašanju prema neistomišljenicima isto. Dakle, neko nam je manje simpa, neko više, neko nam je ogavan, ali može sve to napisati sa duhom recimo, a ne ono idiotski, zar ne? A i ne moraš nikako.
Htedoh da čujem mišljenje pučanstva.

Pitam vas narode za mišljenje, nisam ja to kao neku taktiku nečiju navela, za taktiku nema mesta afektu, a ni ponašanju prema neistomišljenicima isto. Dakle, neko nam je manje simpa, neko više, neko nam je ogavan, ali može sve to napisati sa duhom recimo, a ne ono idiotski, zar ne? A i ne moraš nikako.
Htedoh da čujem mišljenje pučanstva.

To je stvar temperamenta i slifa da ne kazem odgoja kakav ces imati nacin komunikacije. Ti se drzi svoga nacina i ne prilagodjavaj se nikome.

Тема је јасно о мени, пошто си била напушена малопре, а ови епитети "петлић", "куробеца", то је јасно јадна ствар која има сврху да неког спусти, само си се овде мало за*ебала. То што неко вређа људе, то је зато што су ти људи заиста глупи, и као што кажеш "не прича о ономе што причају", па ево нпр новка пре неки дан рече "глупа жена не постоји, није се родила", мсм са таквом констатацијом само можеш рећи да је управо она глупа, а прича како глупа жена не постоји.. И када таквој особи кажеш да је глупа, то није увреда, то је чињеница, као што педери не би требали да се вређају кад им неко каже да су педери, као што црнци не би требали да се вређају када им неко каже да су црње, као што ти не треба да се вређаш кад ти некога каже да си глупа или досадна.. Јер то су просто чињенице.

Мени стално лепе то као "несигуран", "уплашен" итд итд, то покушавају да ударе на сујету, или шта већ јер знају да то увек пали, мушкарцу кад кажеш да је кукавица тај ће са петог да скочи без размишљања, али неко ко има мозак то гледа другачије, и самим тим цела тема ти губи смисао, и још једном доказујеш да си глупа.

Иначе колико ме пљујете, колико причате лоше о мени, симпатично је то што отварате чак и теме о мени, и знам да ћеш сад рећи "не ложи се, није тема о теби", знамо и ти и ја шта је повод ове теме и о коме се ради у њој.

Back