Peticija za zabranu sektske B92

commodore:
Covece, njihov posao je da propagiraju IDEOLOGIJU INDIVIDUALIZMA I MATERIJALIZMA.
Sta je sa tobom?
Fol ljudska prava i sloboda izbora, integracija marginalnih grupa, DEKRISTIJANIZACIJA hriscanskog prostora, slabljenje patrijarhalnog morala, favorizovanje posthriscanskog moralnog kodeksa, NGO dominacija (nasuprot politickoj dominaciji)...
sve ti ovo treba da vidis tamo... Ceda je samo fasada. Ciljevi su DUGOTRAJNI.

Samo ovako kulturno pripremljeni narodi mogu da prihvate liberalni kapitalizam.
SVAK ZA SEBE I SVE JE NA PRODAJU.
PROFIT JE BOG... ostali kako znaju i umeju... cuo si nekad?
...
pa mora ovo imati podlogu, a?
...
nije ovo komplikovano neksuse uopste. U POZADINI SVEGA SU PARE brate moj...

pa to i ja kazem...ali svaka TV propagira neku ideologiju, svesno ili nesvesno...jer u njima rade ljudi, koji imaju svoju ideologiju...i to moze, a i ne mora biti lose...
ti si poceo sa partijama, LDPom, ja ti samo kazem da je to sitna riba...kakav, bre, LDP, imaju oni pametnija posla...a to je upravo to...pripremanje za kapitalizam...
samo opet dolazimo na zanimljivu temu, a to je da se oni koji sebe nazivaju anti-komunistima, najvise bune protiv tog B92...i dolazimo do toga da su na kraju najveci protivnici kapitalizma, anti-komunisti...ne znam samo za sta su onda...za "domacinski poredak", feudalizam, staleznu monarhiju...ne znam...

commodore:
To i jeste ironija Srbije... zato i propadamo... najveci gazda ima levicarsku partiju... narod mrzi kapitaliste ali je antikomunisticki... ni na nebu ni na zemlji... bojim se da ce resenje za ovo biti to da ce narod izabrati fasizam.
...
to je jasno. Kao dan.

pa to je to...
bila je jedna moja tema, jos na starom forumu, gde sam izrazio bojazan da je Srbija zbog te polarizacije i politicke neobrazovanosti pogodno tlo za fasizam...uporedio sam i situaciju sa Nemackom pre Hitlera...izgubljen rat, povredjen nacionalni ponos, nezaposlenost mladih...
popljuvali su me kao nikada pre..."Vidi ga, ovaj uporedjuje Srbiju sa nacistickom Nemackom"
naravno, niko nije shvatio...

Ja sam ovde izneo dosta argumenata...za sve sto sam pisao. I nikog nisma vredjao,kada nemam da mu pruzim protiv argument. Uostalom argumenti su svuda oko nas,samo ih treba videti.
Generalno gledano ja ovo sranjee nisam ni napravio, pa ne moram ni da dajem konstruktivne predloge. Mogu do mile volje da sedim sa strane i da podyebavam kad mi se cefne.:lol:

Back