- Poruka
- 4.865
posto ste toliko impresionirane turskim serijama da ne kazem ovisnice i drogsate se time satima na dan sta vam nbebi bilo lakse da pripojite srbiju turskoj . mislim nakon 500 godina sta je koje stoljece vise - manje ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto ste toliko impresionirane turskim serijama da ne kazem ovisnice i drogsate se time satima na dan sta vam nbebi bilo lakse da pripojite srbiju turskoj . mislim nakon 500 godina sta je koje stoljece vise - manje ?![]()
ja bih sulji da se prikljucim, a vi kako ocete..![]()
ih i ti sad cepash dlaku.. vek manje vise.kao da je vazno.dok je u zapadnoj evropi bsnela industriska revolucija i gradjnsko drustvo u punom cvatu.. kod nas feudalna mrakuljaZasto bih se prikljucili Turskom svetu,ako pratimo turske serije ne znaci da zelimo da se prikljucimo toj drzavi,pa i Kinezi su ludi za Valterom,zasto se oni ne bih
prikljucili Srbiji...
Osim toga Turci nas nisu drzali 500 godina nego manje,Tek su preuzeli potpunu vlast nad Srbijom tj okupirali je osvajanjem Beogradske tvrdjave,do tada smo bili
vazali znaci Srbija je bila okupirana od druge polovine 16 veka do kraja pocetka 20-og
ih i ti sad cepash dlaku.. vek manje vise.kao da je vazno.dok je u zapadnoj evropi bsnela industriska revolucija i gradjnsko drustvo u punom cvatu.. kod nas feudalna mrakuljaZasto bih se prikljucili Turskom svetu,ako pratimo turske serije ne znaci da zelimo da se prikljucimo toj drzavi,pa i Kinezi su ludi za Valterom,zasto se oni ne bih
prikljucili Srbiji...
Osim toga Turci nas nisu drzali 500 godina nego manje,Tek su preuzeli potpunu vlast nad Srbijom tj okupirali je osvajanjem Beogradske tvrdjave,do tada smo bili
vazali znaci Srbija je bila okupirana od druge polovine 16 veka do kraja pocetka 20-og
ajem pa mene bi tamo pojeli za dorucakАл' да будеш Хурем, признај![]()
ajem pa mene bi tamo pojeli za dorucak
moze samo neka jednokratnu avantura
nisam ja za te spletke i sranja..![]()
sad si me razocarala strasno i kao covek i kao patriota i kao komunistaja bih sulji da se prikljucim, a vi kako ocete..![]()
dobro, di..to je tvoje misljenje.
bilo bi korisno da je tako, sigurno ne bih bila tu gde sam, sa 43 godine..
izvini..al kad pogleda onim ocima, i progovori..sad si me razocarala strasno i kao covek i kao patriota i kao komunista
lol
znaci ti bi izdala drzavu. i narod i partiju zbog par snosaja ...e koto kotoizvini..al kad pogleda onim ocima, i progovori..![]()