- Poruka
- 67
Da li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
evo mozete i da se majspejsujeteDa li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
ako uzmemo u obzir kakav se recnik u zadnje vreme koristi bolje da se pozove velja ilic, nekako bi se osecao domacinskiji
opcija tri je urnebesna!!!!
Pobogu pa zar otvarate temu o mom dolasku?
Podrzavam,evo mozete i da se majspejsujete
http://www.myspace.com/boris_tadic
meni licno ne treba tadic na forumu,bolje kostunica zbog atmosfere ali kontam da nije bas najvestiji sa kompjuterima,a ne bih volelada se zbuni covek![]()
Koji će nam moj?Ja bih više voleo neku žensku, ali da je glupa k'o tri noći, recimo Suzanu Mančić
![]()
ako uzmemo u obzir kakav se recnik u zadnje vreme koristi bolje da se pozove velja ilic, nekako bi se osecao domacinskiji