- Poruka
- 67
Da li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
evo mozete i da se majspejsujeteDa li ste za to da pozovemo borisa tadica politicki forum krstarice? ako hocete evo vam njegov mail: kontakt.predsednik@predsednik.yu nek dodje nekad pa makar i 2008 ili 2009 godine!
ako uzmemo u obzir kakav se recnik u zadnje vreme koristi bolje da se pozove velja ilic, nekako bi se osecao domacinskiji
opcija tri je urnebesna!!!!
opcija tri je urnebesna!!!!
Pobogu pa zar otvarate temu o mom dolasku?
Podrzavam, mada i Tadic kaze da slusa Prodigy i da mu je omiljeni film Trainspoting nego el imas Vojin majspejs ?evo mozete i da se majspejsujete
http://www.myspace.com/boris_tadic
meni licno ne treba tadic na forumu,bolje kostunica zbog atmosfere ali kontam da nije bas najvestiji sa kompjuterima,a ne bih volelada se zbuni covek
Koji će nam moj? Ja bih više voleo neku žensku, ali da je glupa k'o tri noći, recimo Suzanu Mančić
ako uzmemo u obzir kakav se recnik u zadnje vreme koristi bolje da se pozove velja ilic, nekako bi se osecao domacinskiji