Peticija za pomilovanje Žarka Lauševića

Znaci nisi na nasoj strani?:think:

Pa ako nisi na nasoj strani,onda i na strani zlocina jer se mi borimo protiv zlocinaca :D

Za tebe nisu zlocinci Milosevic, Seselj, Mladic, Karadzic i ostala bagra, za mene jesu i uvek ce biti. U pravu si, nismo na istoj strani. Ti se boris protiv imaginarnih zlocinaca koje ti je nametnuo nacionalni servis SRS/SNS a ja se borim protiv onih pravih.

Уопште ми није јасно какве везе има Србија и ми овде са овом тематиком?

Сви актери од реда су Црногорци, догађај се збио у ЦГ, па нека они то тамо и расправљају.
То су њихове племенске ствари и племенски окршаји, а нека неки момци убудуће знају да не чачкају мечку и не
започињу кавгу, јер може главе да их кошта, а други пак, да су срећнији они који уз себе немају оружје.

Уопште ми није јасно какве везе има Србија и ми овде са овом тематиком?

Сви актери од реда су Црногорци, догађај се збио у ЦГ, па нека они то тамо и расправљају.
То су њихове племенске ствари и племенски окршаји, а нека неки момци убудуће знају да не чачкају мечку и не
започињу кавгу, јер може главе да их кошта, а други пак, да су срећнији они који уз себе немају оружје.

Црна Гора је у сфери српског утицаја, српских претензија и српског интересовања, а Жарко Лаушевић је пре свега београдски глумац, па тек онда југословенски. Црногорски (у државно-регионалном смислу) није.

Nikada se glumac Zarko. L nije izjasnio kao srbin,nego kao crnogorac,plemenik nekog brdskog plemena pa treba svoju situaciju da raspravi sa svoji saplemenici popuse ....lule mira i milogorski rese zloupotrebu levora.A s obzirom o nadsrpskom poreklu nas to ne treba da interesujemo

Ако је из неког брдског племена, онда није Црногорац, него Брђанин.

Шалим се. То нема везе. И Аљоша Вучковић је Хрват, а Предраг Ејдус Јеврејин, дакле нису по националности Срби, али су српски глумци и истакнуте личности српског јавног живота и филмске и позоришне уметности исто као и Лаушевић.

Back