- Poruka
- 4.184
Podrška Emiru!!! LEGENDO!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gledaj, ja nisam baš siguran sto je tebe zasmetalo najviše i ne znam od kud početi?mshone:znas, do sada sam smatrao da imas mozga i da na tebe nije uticala ustaska propaganda, a sada sam uveren da mi je pocetna dijagnoza pogresna.
to sto se /jos uvek/ zove emir, ovde nikada nije imalo veze.I sada je u nasem vazduhoplovstvu puno i Muslimana i Slovenaca i Hrvata, pa su i dalje ravnopravni clanovi kolektiva, sto se za vasu vojsku ne moze reci.Sta vojsku, za bilo koji drzavni organ !
Komunikacija sa oborenim helikopterom je bila normalna i oni su jasno primili naredjenje da se vrate.Razlog je druga letelica koja je bila u radarskojj senci-helikopter ZNG, sto je na radaru uoceno.Ali su se pravili gluvi,varadjujuci da dusmanima.
Ako malo razmislis, emir je leteo na MIG 21, a on je krajnje nepodesan za borbu sa sporoletecim objektima.Nije mogao da uspostavi vizuelni kontakt sa oborenom letelicom, pusti te verijante o kojima slusas na vasoj TV.vreme dok se zakljuca cilj je vece od onoga potrebnog da proletis pored njega, a narocito ako si u susretu.znaci, nije mogao gadjati raketom kako ti to opisujes.
Nije on jedini.Vasi delegati su jedno vreme hapsili sve musko sto je prelazilo vasu granicu, sto ovde nikada nije bio slucaj.Ako dodjes sa ZG tablicama u beograd, autu se nista nece desiti, a probaj obrnuto da uradis.
Definitivno nici u pravu, nemas prave podatke.
Uslovna sloboda za Šišića?
21. jun 2007. | 08:51 | Izvor: Beta
Novi Sad -- Advokat majora Emira Šišića, pilota bivše JNA, podneo zahtev za uslovni otpust Šišića jer je izdržao više od polovine zatvorske kazne.
Kao i obicno... iznosis gomilu gluposti, ali moram priznati da ima i dosta istine... Vec smo diskutovali na ovu temu, ali nije na odmet pomenuti opet...HS1911:Ma gledaj, ja nisam baš siguran sto je tebe zasmetalo najviše i ne znam od kud početi?
Prije svega, ja tog čovjeka ne kritiziram u smislu kako je on loš čovjek. Neki su spomenuli da su čuli o njemu sve najbolje. Gledaj, uzmi nevezano jel srbiju ili hrvatsku ili makedoniju, pa naći ćeš bar 80% odličnih i iznimno čestitih ljudi(recimo što nije čest slučaj ako kreneš samo od austrije pa na zapad ili sjever, ljudi su nevjerojatno hladni). I to što je on dobar čovjek nema automatske relacije da je on heroj. Što je napravio? Ispalio je raketu na ne naoružani helikopter i to po zapovijedi. Možda je napravio druge stvari za koje ja ne znam ali on u ovom slučaju nije napravio ništa niti blizu spektakularno.
Spominješ kako tada u Jna kao i sad u vašoj vojsci je kolektiv potpuno ravnopravan. Ja sam božić(katolički bočić) i novu 92, dočekao u zurichu, došlo je dosta djece i tinejdžera (koji su osjetili rat) kod hrvatskih obitelji da malo osjete topline. Ne trebam ti govoriti kakav je osjećaj doći iz blata, dima i onog oštrog zujanja MB mina u lijepu kao iz bajke švicarsku, kunem ti se to je neopisiv osjećaj. Ali reći ću ti...brigao sam se i nisam se ni tamo niti malo opustio. Naš emir, a vjerujem kao i većina ljudi od triglava pa do đevđelije, ne bi bio normalan da nije osjećao nemir i zabrinutost. Svijet jna oficira se raspadao. Nitko ne treba bit psiholog pa da zaključi kako se u njihovim glavama javljalo pitanje "što će biti s nama?". Misliš da emir nije bio zabrinut i da se baš osjećao super? Ne vjerujem!! Osim toga spominješ i kako danas nema srba u raznim državnim aparatima.... bilo ih je odmah na početku i u zng-u. A evo baš nedavno, jedan srbin, ( e neću reći prezime da ne bih imao problema a obrisat ću i ime) je postao načelnik jednog odjela za.. ma dovoljno je reći tajnog odjela jedne hrvatske službe. U ratu se na samom početku gledalo tko je tko i tražile su se garancije, naravno da se tada u početku (9o/91) morali uzimati ljudi od povjerenja. Tablice..neću komentirati, ali istina je to što pričaš, stvarno se treba paziti.
Onda oko helikoptera zng-a... mislim... logički jeli bi netko transportirao tonu oružja iz mađarske sa helikopterom, kad je već gotovo sva granica s mađarskom bila pod nadzorom? Potpuno je ne logično!
Mislim da je netko popio previše i namjerno zapovijedio rušenje tog helikoptera. Mislim da je to najlogičnije što se moglo dogoditi.
To govorim kao osoba koju zaboli za ez promatrače , ionako su imali drugačije zadatke od smirivanja rata. Vjeruj mi!!! zadatak nekolicine njih je bio poticanje sukoba. Osobna sam se uvjerio u to.