Петиција да Зоран Вујовић добије улицу у Београду и Новом Саду!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam rekao da bi tada bio heroj.
Sushtina je da su obe stvari besmislene,nije chovek poginuo zbog uverenja vec svoje gluposti.
Ako pogibija zbog besmislene gluposti nekoga chini herojem onda i nek dobije ulicu ko da bi mu to pomoglo ili njegovoj familiji...nije stvar u ulici kioga boli za to nego o tome kako se tumachi chin.Taj dechko bi mnogo vishe doprineo "nashoj stvari" da se ozenio imao produktivan srecan zivot i napravio bar petoro dece(ako vec hoce da se bori protiv shiptara najbolje demografski) nego da pogine ovako besmisleno.

Вас овде који Зорана Вујовића називате погрдним именима треба да је срамота и стид. Но, када погледамо које партије подржавате, није ни чудо што тако блатите и пљујете по Србима.

Ima nas... :mrgreen: armija anti-srba, satanista, pedera i narkomana! :D

E jest vala... ima vas ... nastancao vas Tito kao pleve.. ali nema veze, slab vam je kvalitet pa se ubrzano proredujete ili opamecujete :lol:

Usput... ne trpaj homoseksualce u vas kos. Sticajem okolnosti upoznao sam ih nekoliko i NI JEDAN nije bio za zuticu ... `bem ti, i ja sam se zacudio :lol:

E jest vala... ima vas ... nastancao vas Tito kao pleve.. ali nema veze, slab vam je kvalitet pa se ubrzano proredujete ili opamecujete :lol:

Usput... ne trpaj homoseksualce u vas kos. Sticajem okolnosti upoznao sam ih nekoliko i NI JEDAN nije bio za zuticu ... `bem ti, i ja sam se zacudio :lol:

Ne smem ni da pomislim cime si im ovorio oci i ubedio da ne glasaju za zute zlikovce:shock::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back