Петци

Жена без имена

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
381
Пеци? Петкови? Небитно. Има тема Сандеј афтернунс... но како изгледа ваш петак. Јел вам петак крај радне недеље или радите и суботом? Докле радите? Кад почнете да цупкате и одбројавате минуте до "звона"? Шта радите петком поподне, шта увече. Јесу ли петци резервисани за метке (петак дан за метак, било некад дајв), или за мирне породичне вечери или решите да се проведете и ви и муж па изађете свако са својим љубавником? ...

Petak je majka...pored subote i nedelja pre podne (jer od podne osteceni roboti poput meine vec razmisljaju o ponedeljku i poslu) najlepsi dan u nedelji.
Petak je super....sve tri krave sa posla ne rade petkom. Produktivniji sam nego ukupno u ostala cetiri dana nedelje. Ne skacu mi po jajima guske, ma bajka.
Sljakam krace nego inace, najkasnije oko 15:00 Kazem kolegama "Auf Wiedersehen!"
Volim petak.

Највише сам волео да излазим петком, субота већ није то то јер имаш после само један дан да се опоравиш а то није довољно.

Иде се и вечерас негде само да се окупам

Пеци? Петкови? Небитно. Има тема Сандеј афтернунс... но како изгледа ваш петак. Јел вам петак крај радне недеље или радите и суботом? Докле радите? Кад почнете да цупкате и одбројавате минуте до "звона"? Шта радите петком поподне, шта увече. Јесу ли петци резервисани за метке (петак дан за метак, било некад дајв), или за мирне породичне вечери или решите да се проведете и ви и муж па изађете свако са својим љубавником? ...

e mi ovo poslednje,samo je to muz zvao da ide na bilijar sa drustvom,a ja setnja sa komsijom
e otkad je meni do seksa ko do lanjskog snega,ja izmisljam goste,bolest...itd ne bih li ostala kod kuce i uzivala uz zvezdice i kuvanje rucka za sutra
a vidim i muzu nije nesto libido na visini,sve ranije i ranije se vraca kuci...
inace on najvise od svih dana voli cetvrtak,zato sto je sutra petak,a to je kraj nedelje...:lol:

Nemam fiksno radno vreme.
Mada najcesce imamo posla vikendom.
Kao i svako drugo vece... ponekad porucim picu... gledamo nesto na tv ili svako na svom telefonu, ili nam dodje drustvo, ili se mazimo, ili citamo... a obicno kombinacija svega navedenog...

Nikad ne čekaj petak , nikad se ne raduj vikendu , nikad ne čekaj godišnji odmor
Naučih da kradem vreme od sebe same ....tako da nekad petak iskoristim za jogu , nekad za izlazak a nekad se posle filma slatko naspavam

petak je najlepsi dan u nedelji, nije uopste vazno kako je proveden, jednostavno je taj nagovestaj slobode i mogucnosti najlepsi :heart2:
iako je radni dan, on u sebi uvek neosi neki osecaj mogucnosti, kao da ce se desiti ko zna sta tokom vikenda
lepsi mi je i od subote, a nedelja je upropascena ocekivanjem ponedeljka

Isto ovako. Jos od kada sam isla u vrtic, imala sam taj osecaj. I nije se promenio do sada. Meni svaki dan ima neku boju :) Npr. sreda mi je crno-bela, kao sahovska tabla. Dok je petak zeleni, kao neko radjanje. A subota jarko zuta, asocijacija na suncan dan napolju, sta li?

Volim kada imam slobodno pre podne petkom. Onda idem sa drugaricom na buvljak i posle na kafu. To nem je neki ritual vec 8-9 god. Posle podne obicno radim. Uvece nisam za lude provode, eventualno setnja, pozoriste, pice u gradu...
Cetvrtak mi je dan za generalno sredjivanje stana bas da bih vikendom uzivala.

Poslednja izmena:
petak je najlepsi dan u nedelji, nije uopste vazno kako je proveden, jednostavno je taj nagovestaj slobode i mogucnosti najlepsi :heart2:
iako je radni dan, on u sebi uvek neosi neki osecaj mogucnosti, kao da ce se desiti ko zna sta tokom vikenda
lepsi mi je i od subote, a nedelja je upropascena ocekivanjem ponedeljka

...bilo i ostalo jos od skolskih dana:lol::heart:

Back