Петак 13.

Жена без имена

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
381
Ево једна брзопотеѕна тема која може да нестне већ за 4 и по сата.
Шта вас плаши? Шта вам је страшно? Волите ли хороре?
Који бисте хорор препоручили? Јел вам се десило нешто страшно и уклето на петак 13?
:tambalamba:

Desila mi se strasno glupa poseta lekaru.
Ja veceras gledam http://www.imdb.com/title/tt0795351

Овај сам гледао, прва половина занимљива после крај просек.
Прочитао и за стресни случај. За такво здравство могла си остати и у Србији глат.
:))

Који бисте хорор препоручили? Јел вам се десило нешто страшно и уклето на петак 13?
Idi bre Женo без имена, minuti me delili da se rodim na petak 13 + veliki petak, zivot mi je horor, ali onaj tuzan lagan sto traje vecno

Mene plaši da će đaboni da ti baci sihir na temu :lol:

Ja volim azijski horror. Samo horror, ni jedan drugi zanr. Daleko su mi originalniji od americkih. A sto se faca tice, to je interesantno, ni ja recimo Kineze ne razlikujem, a Japance tacno vidim razliku, isto ko kod nas.

Isto. Kinezi su mi odbojni a Japanci me odusevljavaju. I znajuci to kaze moj sin:"Molim te, kada nadjes decka nemoj samo da bude Japanac." :lol:

Dan je specifican i obracao sam paznju ali nije bilo nista lose. Na ovaj dan hriscani su spalili vodju templara nakon cega su popili kletvu posle koje su poceli medjusobno da se ubijaju.

Isto. Kinezi su mi odbojni a Japanci me odusevljavaju. I znajuci to kaze moj sin:"Molim te, kada nadjes decka nemoj samo da bude Japanac." :lol:

Drugim recima Mama nemoj nikad da nadjes decka. ;)

Tema: juce sam se posvadjala sa muzem... sto nema veze sa petkom 13im... i svasta sam.mu napisala na viber i zaspala... sad vidim da jos nije primio te poruke... odusevice se kad vidi

Ne volim nesto horore duhovi, demoni, vampiri, manijaci sa sekirom, sve izmisljeni likovi i scene. Moze biti neki film zanimljiv, efekti i to, da te natera da se secnes, ali nije to to.
Plasi me mracna strana ljudske psihe, na sta su ljudi spremni i sta rade kada im pukne film.

Nekako mi je uzasnije sve to, jer to je nase okruzenje, ljudi sa kojima zivimo, pored kojih prodjemo na ulici, kojima se javimo, i svaki od njih moze da pukne, ili krije u sebi nesto mracno.

Back