IvantheJedi
Primećen član
- Poruka
- 576
Zasto svi kazu da je petak trinesti bio juce kad je bio u cetvrtak.Stvarno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maler vezan za dan petak 13 potice jos iz srednjeg veka.Naime, na taj dan su papa i francuski kralj Filip IV Lepi spalili Velikog majstora Vitezova templara Zaka de Molea, a ovaj ih je prokleo.U roku od godinu dana obojica su umrli misterioznom smrcu.
danas je taj dan.
zanima me koliko verujete u to da je petak 13 "baksuzan dan". ima li nesto posebno sto toga dana radite/ne radite.
licno, nikada nisam imala problema kada je petak 13. cak sta vise, neki od njih su mi bili izuzetno uspesni.![]()
Prema statistici, na petak trinaesti dogodi se duplo manje nesreca nego drugim danima, zato sto su ljudi na taj dan posebno oprezni. Meni je to srecan dan![]()
Meni je jedanput bio baksuzan kad sam istog dana imao kontrolni iz geografije...samo tad doduse.
U numerologiji broj 12 predstavlja kompletnu ispunjenost što se vezuje za dvanaest meseci u godini, 12 zodijačkih znakova, 12 časova na satu, 12 apostola itd..
Broj 13 se sa druge strane smatrao čistom suprotnošću redu koji predstavlja broj dvanaest.
Ja sam prestao pušiti na petak trinaesti, preciznije, bilo je to pre tri i po godine, jednog petka 13. VI. 2008 godine.Inače, petak trinaesti je meni i dalje srećan dan![]()