Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Kukala mi je nešto drugarica kako ona mora da radi sto sklekova za fizičko, i da jedva dobije četvorku, to me je bilo baš začudilo, pošto u osnovnoj ništa ne radimo fizičko samo blejimo negde.
meni je razredna predavala fizichko, tako da sam imao tu srecu da nemam profesora vec sam igrao fudbal i kosharku na svakom chasu. Dodushe, znam da je fizichko za devojke dosta tezhe, mada ovo shto ti je rekla drugarica je izmishljotina definitivno.
Takođe mi je rekla da je nastavnik mate oborio na popravni, i to namerno, a sad ne znam da li laže ili ne, pa se čudim.Inače, bila je bivši vukovac, pa eto..
Teshko da je namerno, a to ti govorim ja koji bi imao najvishe razloga da pljujem te profesore (neshto lichno, da ne pricham sada o tome). To shto je bila bivshi vukovac ne znachi nishta, vishe od pola mog odeljenja u prvoj godini su doshli kao vukovci, a ljudi su zavrshavali sa bednim prosecima. Jednostavno, chinjenica je da se u osnovnim shkolama ne radi nishta ili vrlo malo.
eeee, da, drugarica mi je rekla da nejan drugarica ide u petu i dobila je dvojku iz likovnog iz čistog mira, pa sam se zabrinula malo,
Da, secam se likovnog, Bachicka jeste jedan od nezgodnih profesora al' nema tu iz chistog mira, ona zahteva dosta za visoku ocenu. Malo uchenika kod nje kapira kako treba da se odgovara. Bitno je takodje da ostavish dobar utisak kod prve ocene jer to mozhe dosta pomoci kasnije.
Sve u svemu, nisu baš nahvalili svoje profesore, i kažu mi da bežim od Pete kao đavo od krsta, ali eto, želim da upišem....
Bezhi ako necesh da radish