гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
1. kesh
2. solidna pusha
3. velke sise
4. enormno veliki penis
5. po zelji
2. solidna pusha
3. velke sise
4. enormno veliki penis
5. po zelji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti teoretski možeš naučiti da u ljubavnim vezama treba da postoje tolerancija, iskrenost, komplimenti, odsustvo sujete, i tako dalje.
U praksi onda sve naučeno primeniš, a druga strana igra igrice i smatra da se tvoj uloženi trud u vezi podrazumeva i da je on to zaslužio samim svojim postojanjem. Osetiš da nema odgovora na uloženi trud i onda kažeš da teorijske postavke nisu dobre.
Ili kažeš da treba da ga naučiš da voli, što je još bolji izbor.
Naime, mi znamo šta je ljubav prema roditeljima i ljubav prema rođacima, ali ljubav prema osobi drugog pola je nešto što se vremenom uči.
Uzmi u obzir da drugi pol nema istu psihu, nema isti polni organ kao mi, nema iste sklonosti kakve ima naš pol.
Upoznavanje drugog pola je i u adolesceniciji pa i u zrelijem dobu, jedan proces, i ako u tom procesu proradi inat, samoljublje, prenaglašen ponos, onda su emotivan povređivanja neminovna.
1. kesh
2. solidna pusha
3. velke sise
4. enormno veliki penis
5. po zelji

Nedavno je do mene dosla jedna knjiga koja je toliko jednostavna, a toliko otvara oci da bih vam je svima od srca preporucila.
Ima je u pdf na internetu
Mnogo je nesporazuma medju ljudima.
Najveci i najtezi medju najblizima.
Ne razumemo potrebe drugih i cak i kada najvise volimo, cesto gresimo jer ne gledamo ljude iz njihove perspektive
Svi mislimo da znamo sta je ljubav i kako se ona izrazava, ali je u ovoj knjizi objasnjeno da postoji pet vrsta emocionalnih potreba i nacina na koji izrazavamo ljubav i to su
1. kvalitetno provedeno vreme sa voljenom osobom
2. usluge
3. fizicki dodir
4. pokloni
5. komplimenti, verbalne potvrde
Da li ste svesni do cega je vama najvise stalo?
A osobama koje volite?
Pitajte ih!![]()
Hocu da kazem, da umem beskrajno da volim i bez tog formalnog ljigavenja i bez direktinih komplimenata i celofanske "podrske". Najlakse se kapiram sa slicnima sebi...i kad su preko okeana dovoljan je jedan sms sa cveticem i mi smo se razumeli. I opet, imam sestrica koji je momak od dva metra i nase druzenje ukljucuje obavezne zagrljaje i "ljubi ga tetka". 
) podstaknuti odredjenim tekstom mogu eventualno samokriticno da prokomentarisu sebe, tesko da ce da uslede drasticne korekcije, temelje je tesko izmestiti.U tom slucaju citao je pogresnu knjigu ili nije uspeo da razume procitano, samim tim ni primeni...jer da jeste, umeo bi da prepozna da to sto druga strana nudi nije ljubav.
Bez obzira na to koliko nekoga volis, ne mozes ga nauciti da voli sebe (ljubav prema drugima proizlazi iz ljubavi prema sebi i ko nije u stanju drugima da pruzi ljubav, ne voli ni sebe). Mrtva trka.
....kad je ljubav prema osobi drugog pola u pitanju,.,,
Ljubav prema sebi bi podrazumevala pomirenost sa samim sobom, poznavanje i prihvatanje sebe u celosti.Ljudi su skloni da tvrde kako druga strana ne ume, za razliku od njih, da voli.
Ko može biti siguran da je zahvaljujući teoriji o umeću voljenja, zaista sposoban da voli?
Ne mogu čak da se složim ni sa tim da je ljubav prema sebi preduslov da možeš voleti druge.
Ponekad se iza ljubavi prema sebi krije čist egoizam, narcisoidnost i neosetljivost.

nisam rekla da je nesto epohalno, ali nije lose da se malo i o tome razmisli i to ne samo u domenu partnerskih odnosa, vec i svih drugih, prijateljskih npr, cak mozda najvise da se prepoznaju potrebe deteta. Jer ce nam partner lakse (po)kazati u cemu je problem nego npr dete, a tu su greske teze i sa mnogo duzim posledicamaLjubav prema sebi bi podrazumevala pomirenost sa samim sobom, poznavanje i prihvatanje sebe u celosti.
Egoizam, narcisoidnost bi išli tamo gde se pred ego postavljaju preveliki i nerealni ciljevi, tamo gde se precenjuje svoja mera jer upravo izostaje ljubav prema sebi običnom.
Zato i važi to pravilo, da onaj ko ne postavlja pred sebe nerealne zahteve, moći će i u drugom da vidi i uvaži njegovu meru.
@tema, nešto mi ovakva kvalifikcija nije bliska. Ako distance tvrdi da knjiga vredi i da je tu dobro prikazazano praktičnim primerima, verujem da priča ima neku težinu i da pomaže u razumevanju ljudi i odnosa. Ovako deluje šturo, neke stavke me ne dotiču uopšte, a neke bih preformulisala.![]()