Председник Ћациленда Александар Вучић гостовао је у четвртак увече на телевизији “Информер” и том приликом рекао неколико веома забрињавајућих ствари. Ипак, она о томе да се у његовој глави дешава нешто лоше, што га тера да врати људима зло, свакако је најпроблематичнија.
Александар Вучић дефинитивно има различите концепте наступа, за различите телевизијске станице. На некима је донекле суздржан, а на Информеру је био прилично ослобођен свих стега.То најбоље одсликава наредних пет изјава.
Рeченица која је изазвала највише реакција међу оним грађанима који су гледали последње Вучићево гостовање јесте она у којој говори да се у његовој глави рађају лоше мисли. Оне које га нагоне на освету.
Да вратим људима за зло…
“Плашим се да је у мени, у мојој глави почело да се појављује то нешто лоше, а то је како да вратим свим људима који су толико зла нанели мени, мојој породици, мојој деци и свима. Борим се против тога свакога дана”, рекао је Вучић.
Затим је говорио о томе да није никакав проблем да полиција растера студенте и грађане који протестују, па и кад их је неколико десетина хиљада. Тада је на врло непримерен начин употребио и ону најболнију реч за велику већину грађана Србије уназад шест месеци – надстрешница.
BORIM SE U GLAVI DA NE UČINIM ZLO IZ OSVETE, PA OVO JE DRUGOVI ZA OPOZIV NA MESTU PREDSEDNIKA SRBIJE.
https://srbin.info/politika/pet-bol...rmeru-koje-brinu-u-mojoj-glavi-je-nesto-lose/