Пет болесних изјава Вучића на Информеру које брину: У мојој глави је нешто лоше

nesko101

Elita
Poruka
20.319

Председник Ћациленда Александар Вучић гостовао је у четвртак увече на телевизији “Информер” и том приликом рекао неколико веома забрињавајућих ствари. Ипак, она о томе да се у његовој глави дешава нешто лоше, што га тера да врати људима зло, свакако је најпроблематичнија.​

Александар Вучић дефинитивно има различите концепте наступа, за различите телевизијске станице. На некима је донекле суздржан, а на Информеру је био прилично ослобођен свих стега.

То најбоље одсликава наредних пет изјава.

Рeченица која је изазвала највише реакција међу оним грађанима који су гледали последње Вучићево гостовање јесте она у којој говори да се у његовој глави рађају лоше мисли. Оне које га нагоне на освету.

Да вратим људима за зло…

“Плашим се да је у мени, у мојој глави почело да се појављује то нешто лоше, а то је како да вратим свим људима који су толико зла нанели мени, мојој породици, мојој деци и свима. Борим се против тога свакога дана”, рекао је Вучић.

Затим је говорио о томе да није никакав проблем да полиција растера студенте и грађане који протестују, па и кад их је неколико десетина хиљада. Тада је на врло непримерен начин употребио и ону најболнију реч за велику већину грађана Србије уназад шест месеци – надстрешница.
BORIM SE U GLAVI DA NE UČINIM ZLO IZ OSVETE, PA OVO JE DRUGOVI ZA OPOZIV NA MESTU PREDSEDNIKA SRBIJE.
https://srbin.info/politika/pet-bol...rmeru-koje-brinu-u-mojoj-glavi-je-nesto-lose/

hq720.jpg

To valjda zavisi na kojoj je televiziji. Na Informeru prati ekstremnog Vučićevića a na Pinku blažu Gocu. Na RTS je nešto na sredini kao i na Prvoj. Po publici daje izjave.
On je za samicu u mraku minimum mesec dana.

Lično mislim da je on sve te osvete sproveo u meri u kojoj svoju guzicu ne bi doveo u opasnost.

Naravno, besramno laže. Njegova porodica nije ipod nadstrešnice zvaršila, nisu je napadali batinaši, nisu se auta zaletala u njih. Niti su protiv njih i njega upotrebljene reči koje on upotrebljava protiv drugih.

Ali gad je gad. Nema zadršku da izgovori bilo kakvu gadost.

On je za samicu u mraku minimum mesec dana.
Хтео је све да Нас побије 15.Марта:
-Ћацији провоцирали Интервентну,200 наоружаних из приватног Обезбеђења -АТЛАС- у самој Скупштини,онда Звучни Топ.
Њега треба ухапсити док не направи озбиљно Њесра .

Да вратим људима за зло…

“Плашим се да је у мени, у мојој глави почело да се појављује то нешто лоше, а то је како да вратим свим људима који су толико зла нанели мени, мојој породици, мојој деци и свима. Борим се против тога свакога дана”, рекао је Вучић.

Nagoveštava da je spreman da izazove krvoproliće.

Председник Ћациленда Александар Вучић гостовао је у четвртак увече на телевизији “Информер” и том приликом рекао неколико веома забрињавајућих ствари. Ипак, она о томе да се у његовој глави дешава нешто лоше, што га тера да врати људима зло, свакако је најпроблематичнија.​

Александар Вучић дефинитивно има различите концепте наступа, за различите телевизијске станице. На некима је донекле суздржан, а на Информеру је био прилично ослобођен свих стега.

Рeченица која је изазвала највише реакција међу оним грађанима који су гледали последње Вучићево гостовање јесте она у којој говори да се у његовој глави рађају лоше мисли. Оне које га нагоне на освету.

Да вратим људима за зло…

Затим је говорио о томе да није никакав проблем да полиција растера студенте и грађане који протестују, па и кад их је неколико десетина хиљада. Тада је на врло непримерен начин употребио и ону најболнију реч за велику већину грађана Србије уназад шест месеци – надстрешница.
BORIM SE U GLAVI DA NE UČINIM ZLO IZ OSVETE, PA OVO JE DRUGOVI ZA OPOZIV NA MESTU PREDSEDNIKA SRBIJE.
https://srbin.info/politika/pet-bol...rmeru-koje-brinu-u-mojoj-glavi-je-nesto-lose/
On je to imao u glavi oduvek i dok nije imao svoju porodicu.On ne misli o tolikim porodicama koje je unakazio,a njegova je najbitnija.Pa ja kazem da nije.

Niti su protiv njih i njega upotrebljene reči koje on upotrebljava protiv drugih.
CItas li ti medije i novine od juce? Nisi procitao reci na ovom forumu koje su drugi uputili njemu? Koje su reci njemu i njegovoj porodici upucene preko socijalnih medija? Koliko pretnji smrcu je dobio preko socijalnih medija. I onda ti izvalis ovakvu glupost......

Hteo je...ali sa obzirom da nije...to znaci da nije hteo......

Ti si isti kao i oni zatucani sa Teorija Zavere koji jos uvek ne veruju da je covek sleteo na Mesec. Iako ima dovoljno tvrdih dokaza, iako lako mogu da se informisu iz stotina izvora i nadju kredibline dokaze o tome, oni i dalje ne veruju. Ne zato sto im dokazi nisu dovoljno dobri, vec zato sto svesno odbijaju da veruju u to. Isto i ti za zvucni top. Iako ga nije bilo, iako nema ni jednog jedinog povredjenog medju 80.000 ljudi koji su bili na protestima, iako nema ni najmanjeg dokaza o upotrebi zvucnog topa, ti i dalje sve to ignorises i pises o zvucnom topu kao da je taj zvucni top istina a ne samo jedna u nizu lazi studenata i drugih koji su bili u Beogradu tog 15-og marta....
Emir Kusturica je objasnio da bi onakvo mojsijevsko razdvajanje mase ne Terazijama, bilo nešto nezabeleženo na filmskom platnu i da bi onaj ko ga je izveo trebao dobiti Oskara u kategoriji specijalnih efekata i nakon toga ga ukinuti.
Takođe, ko je služio vojni rok, zna da je obično uvežbavanje strojevog koraka sa 30 mladih ljudi, misija koja iz takta izbaci svakog dobrodržećeg podoficira.
Bez da im je potreban mobilni za komunikacije. Samo gledaju i izvršavaju naređenja.
Šanse ne postoji da je masa na Terazijama rasečena na pola, uvežbavanjem više stotina ljudi i koordinacijom telefonima.
Tako da je nešto upotrebljeno, što je lako moglo izazvati paniku i smrt u stampedo stotina ljudi. Šta, saznaće se i odgovorni će odgovarati. U nekoj drugoj Srbiji.

Да вратим људима за зло…

Ovo je postalo ozbiljno, toliko da se zamisli ceo narod

CItas li ti medije i novine od juce? Nisi procitao reci na ovom forumu koje su drugi uputili njemu? Koje su reci njemu i njegovoj porodici upucene preko socijalnih medija? Koliko pretnji smrcu je dobio preko socijalnih medija. I onda ti izvalis ovakvu glupost......

Ovo su, macane, reči mržnje i poziv na napade na čoveka. I ima ime i prezime ko to radi, a ne neki tamo nepostojeći, ili neko sa društvenih mreža koji su njegovi i kojima je zadatak da mu daju materijal da je' ono što se ne je'.

AV, krenuo bi mnogo zesce, na studente ili bilo koga...dve stvari ga sprecavaju...nema dozvolu Big Bosa i strah za sopstvenu gu.zicu,,,na ziletu je, tacno je svestan, gde je granica njegovog ludila i pohlepe...tu bi se izletali i bata i kunm a i ostala bratija...tukli bi studente, gazili kolima i sve to bi prenosili uzivo

Vučić nikada ništa normalno nije izjavio on se prvenstveno obraća isključivo slaboumnicima.
Ah, naravno, jer ti sigurno imaš diplomu u analizi ljudskih izjava i duboko razumeš ko je vredan pažnje, a ko nije. S obzirom na tvoju sposobnost da sagledaš kompleksne situacije, verujem da su svi ostali koji nisu na tvom visokom nivou “slaboumni”.

Back