Pesme koje su vas rasplakale...

Điboni, "Tajna vještina".

Pogodi, rasplače....zalepi, za ispod kože, pa ne mrda. :) Tekst mi je božanstven, posebno ovaj deo:

"Postoji tajna vještina: srcu se pokoriti,
i to su priče za djecu u koje ne želim sumnjati.
Plovim miran, baš kao da još te imam,
i lažem da sve je dobro i da bolje ne može, a može.
(Plovim miran, baš kao da još te imam, i lažem)
da sam za te ipak drukčiji od svih bivših. "

Onda se rasplačem kao dete, progutam knedlu...sneveselim. Dobijem onaj pogled koji mi se , ne sviđa...

:bye:

Rasplakali su me: i pesma, koja je u celini snazna i impresivna, i ova dva predivna, pristojna, skromna mladica (sandwich makers) sa bozanskim glasovima, neverovatna glasovna harmonija, ...ali najvise od svega njihova "Nan" i njena reakcija - iskrena, ljudska, spontana, sa prvobitnom strepnjom i tremom, vokalnom podrskom (:)) iz bs-a, a zatim nesputanom srecom i ponosom zbog uspeha njenih "malisana".:heart::heart::heart:
:worth: divni glasovi, savrsen sklad, snazan tekst, predivne licnosti "iz naroda" (Vels) ... sve je za pamcenje!:heart:

Poslednja izmena:
Toliko ljubavi i topline u recima briznog, ojadjenog oca koji je ostao sam sa cerkom! :heart: Pita svoju Lolu, kraljicu njegove kuce - sta muci njeno srce, zasto place. Tesi je i kaze:"... ti NISI na ovom svetu sama - sve dok je tvoj otac ziv!" :sad2:
Hvala, Karen Souza, za rptc (nije moglo preko reputacija da se uzvrati). Buika je izuzetna - u svemu, a ovde
posebno nadahnuta, iskrena i autenticna.

Poslednja izmena:

Back