+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
a ti bas zelis da ti neko puca u glavu?
samo to pomisnjes

samo to pomisnjes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto!Dodaj jos great big white world i the nobodies.Manson je u mojoj glavi.Lik je naj.asteria2:Mozda ce izgledati cudno, jer je u pitanju Manson, ali... ''The Speed Of Pain''... Bas lepa i tuzna pesma...![]()
Razumem te.Slazem se potpuno.Ja placem uz narodnjake od smeha i tuge.Pomislim:"Ko ovo jadan slusa?"-placem od tuge, ali onda cujem:"Ti imas cerku i ona je zenskooo" i placem od smeha... 8-)Anarhist:1.Mogao bi zaplakati od smeha
2.Mogao bi zaplakati od tuge da postoji neko sa tako losim textovima.
3.Mogao bi zaplakati od tuge da to neko zaista slusa i smatra to dobtim
4.Mogao bi zaplakati zbog svake osobe koj to ne slusa a mora da slusa jer je na zurci u busu.
5.Mogao bi zaplakati zbog komshije sa prizemlja koji mi to non stop pustaju.
Cak ni ***** nacrtan na njihovim vratima im je dao pravo da nastave sa gusenjem.
Xexexexexexexexexe....Ja boga mi ne placem, vec slomim sve sto mi dodje pod ruku. 8-)litlle 15:Ja jedino mogu da placem od muke kad cujem glas Axl-a.
Lil'_hell92:Xexexexexexexexexe....Ja boga mi ne placem, vec slomim sve sto mi dodje pod ruku. 8-)
Coveka ne mogu da podnesem od kad znam za sebe.Za ostale nemam pojma...+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:odjedanput svi imaju nesto protiv axl-a..
Fency_Killer:Meni se cini da njemu ocigledno nesto 'fali...a glas mu je odlican kao i kondicija...
hehehe definitivnobehemoth:ja mislim da njemu fale jedne lepe pantalonice dok je na bini...