saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
:shock: :shock: :shock:Tankian:slipknot-gently
Solo - Bolestan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock:Tankian:slipknot-gently
Sergi0:E *******... kod mene u shkoli ima dosta normalnih ljudi... od prilike pola pola...a mene zabole ku*ac shta i kako ovi fenseri pricaju.. ja pricam onako kako ja hocu.. i za ono shto je pre pre preterano kazhem da je EXTRA...
a za metalnu svirku stvarno![]()
winnie pooh:Blago tebi........................ :shock: Ako mi pukne film mozda ima i da se prebacim tu kod tebe........ :wink: A to sto kazes da te zabole ku*ac sta oni pricaju ja sam bila takva prve dve godine ali veruj mi vremenom pocinje da zraci............ U svakom slucaju lepo je znati da EXTRA ima i neko normalno znacenje.......... :-)
saki8050:@Sergi0
e...ocjemo i mi imati neki raspust?...(idem sa tamarom u razred)...
>>>Marchelo - Kucja Na Promaji
Sergi0:hehe ako cesh da se prebacish mozheshmozes i kod mene u razred ima 1 mesto slobodno vetj 2god
.... samo shto sam u NS-u
A shto se tiche ovog drugog.... ja sam odvek prichao kako ja hocu i kako mislim da treba... a ti fenseri me uopshte ne zanimaju.. i kako oni prichaju....tako da ne mogu da utichu na mene nikako....mogu da se druzim sa nekim fenserima ali o5 necu nishta promenuti niti govor niti stil oblachenja tako da......
![]()