Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kada ne trljaš dobro.Ako peskirom brises ciste oprane ruke, kako se onda on isprlja posle par brisanja?
To je neka misterija.Ako peskirom brises ciste oprane ruke, kako se onda on isprlja posle par brisanja?
Operi pločiceA stalno mi ispada po plocicama![]()
A koliko često menjaš peškire kojima brišeš ruke?Ako peskirom brises ciste oprane ruke, kako se onda on isprlja posle par brisanja?
Sad će on reći: zar se to mijenja?A koliko često menjaš peškire kojima brišeš ruke?
a ti koristis sapun i ne menjas peskire?A da kupis neki sapun?
a to se menja?A koliko često menjaš peškire kojima brišeš ruke?
Počni kupovati crne peškirea ti koristis sapun i ne menjas peskire?![]()
Ako peskirom brises ciste oprane ruke, kako se onda on isprlja posle par brisanja?
Ne prepisuj od mene!
Прљају се само бијели, купи неки тамни и немаш никакв проблем с њим неколико година.![]()
И с прања се врати гори него што је био.Ne znam kako, moj ide bukvalno čist na pranje![]()
Нисам видио, јбг, хај нагодићемо се за ауторска права.Ne prepisuj od mene!![]()
Pade mi na um onaj vic iz doba korone, kad je ciga pitao: do kad ćemo prati ruke, zna li se šta?И с прања се врати гори него што је био.![]()
Постројио Циго дјецу ујутро прије школе и прегледава их онако у гаћама... и једном дјетету опали шамар, каже: Опет си наопако обукао гаће, колико пута да ти понављам, жуто иде напред, а браон позади!Pade mi na um onaj vic iz doba korone, kad je ciga pitao: do kad ćemo prati ruke, zna li se šta?![]()
Inače, kakav dogovor s tobom, uvijek kad se dogovaramo budem uplakana!Постројио Циго дјецу ујутро прије школе и прегледава их онако у гаћама... и једном дјетету опали шамар, каже: Опет си наопако обукао гаће, колико пута да ти понављам, жуто иде напред, а браон позади!![]()
Па тако смо се договорили!Inače, kakav dogovor s tobom, uvijek kad se dogovaramo budem uplakana!
Joj imam i ja jedan, danas čula, spamujemo al hajd, bolje nego u pp, tamo tek ostanem uplakanaПа тако смо се договорили!![]()