evaras
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
@ evaras
Ti si jedna velika ljubteljka banana i zatvorski sakupljac sapuna sa podova ...

jel si ti iz ''Naših''? Bizaran komentar, malo me je blam zbog tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ evaras
Ti si jedna velika ljubteljka banana i zatvorski sakupljac sapuna sa podova ...
Ne, nego me vredja kada kazes "pravoslavni sljam". Dokaz tvoje visoke intelgencije i tolerancije.
umalo me ne rasplaka....
vera, verka, verica mila.....
pescanik i njima slicne emisije zajedno sa sorosevim ostalim ustasama pokusavaju od srba da naprave robove americkog novog svetskog poretka.
jer covek nije porobljen kad ga okupiras. mnoge zemlje su kroz istoriju bile okupirane ali su te okupacije propadale jer narodi tih drzava nisu hteli to nametnuto stanje da prihvate za normalno, i borili su se protiv okupatora sve dok okupator nije bio porazen a okupacija skuplja od onoga sto je otimao od tih naroda. zato se amerika i njihove sluge u Srbiji trude da nas ubede da je svaki otpor uzaludan, da smo genocidan narod, da smo slabi, da smo isprdak evrope , i da kao takav genetski otpad ljudske rase treba da prihvatimo , kao niza nacija da nama vladaju Amerikanci, Nemci i Englezi
E pa ne znam za druge, al ja t u propagandu soroseve bagre i njihovih zapadnih gazdi nikada necu prihvatiti! NIKADA!
> Ta emisija je namenjena prilicno maloj ciljnoj grupi slusalaca
Ma avangarda cista.
Smrt fasizmu, sloboda narodu!
Mogao si odmah lepo da priznas da nisi razumeo nista od onoga sto se u emisijama "Pescanika"govori.
Doduse, ko bi ti zamerio? Ta emisija je namenjena prilicno maloj ciljnoj grupi slusalaca, koji su opredeljeni za gradjansku opciju, a ne patriJotama ciji mentalni sklop nije u stanju da primi tu vrstu intelektualnog diskursa (intelektualni diskurs = umna beseda, prim. prev).
Kao najveci od svih velikih Srba trebalo bi da znas da srpski jezik ima gramatiku i pravopis. Ako ti se vec gadi na sve sto je strano, a tu valjda spadaju i strani jezici, mogao bi barem cestito da naucih svoj jezik (kad vec imas potrebu da javno izlazes svoje stavove).
Nagadjam da skandal sa tribinom u Arandjelovcu, nema nikakve veze sa cinjenicom da je tom gradu na vlasti Srpska radikalna stranka koja je u koaliciji sa SPS-om, SPO-om i Pokretom snaga Srbije.
NAŠI SMO
Vođa organizacije „Naši“ Ivan Ivanović govori za Kurir o tome zašto su on i njegovi saborci oterali iz Aranđelovca ekipu emisije „Peščanik“ Radija B92
BEOGRAD - Bura koja se prošle nedelje podigla zbog otkazivanja gostovanja ekipe emisije „Peščanik“ Radija B92 u Aranđelovcu na površinu je izbacila još jednu organizaciju kojoj je odmah prikačen epitet neonacističke. Kurir je pokušao da sazna ko stoji iza grupe koja sebe naziva „Naši“, a koja je kumovala otkazivanju skupa na kojem je trebalo da govore autori emisije, kao i njihovi gosti, novinari Petar Luković i Teofil Pančić.
- Niko nas ne plaća. Sami se finansiramo, skupljamo humanitarnu pomoć i štitimo srpske interese u Srbiji - poručuje u razgovoru za Kurir Ivan Ivanović, veroučitelj iz Aranđelovca koji je predsednik nevladine organizacije „Naši“.
Ivanović, koji tvrdi da su mu aktivisti LDP i novinari B92 u Aranđelovcu pred svedocima pretili smrću, navodi da je sa „Našima“ samo organizovao mirni, demokratski protest.
- Naše utemeljenje je u svetosavlju i srpskom rodoljublju. Mi smo pravoslavni ljudi, hrišćani. Već su krenuli da nam kače razne etikete, proglašavaju nas za naciste, za ultradesničare, što, naravno, nije istina. Mi smo formalno samo još jedna nevladina organizacija - navodi Ivanović i dodaje da se, za razliku od velike većine ostalih, „Naši“ bave zaštitom srpskih nacionalnih interesa.
On objašnjava da je glavni povod za njihov protest bila jedna karikatura na sajtu B92.
- Na toj karikaturi homoseksualac mokri, i ispod piše: „Sveta vodica, Kvirija, homoseksualna organizacija blagosilja Srpčad!“ Pa to vređa svih osam miliona Srba pravoslavne veroispovesti i imamo pravo da zbog toga mirno protestujemo. Aranđelovcu i Šumadiji nisu potrebni ljudi koji mokraćom blagosiljaju Srbe. Nikoga nismo ni pokušali da sprečimo da održi promociju, to je policijski posao. Lepo su pokazali kakvi su ljudi, upali su u lokalnu televiziju, pretili, urlali... Pridružili su im se i ljudi iz LDP, vikali su da će nas zgaziti, ubiti... - tvrdi Ivanović.
VELJA I PALMA FALŠ NARODNJACI
Ivanović odbacuje svaku vezu njegove organizacije sa bilo kojom partijom.
- Mnogi su pokušali da nas prisvoje, da nas iskoriste, nudili su saradnju, funkcije, ali nismo pristajali. Jedino možemo da se širimo kao pokret. Za domaćinsku Srbiju. Ali ne kao Velja i Palma. On posle 12 sati na televiziji ima razne magove, horoskope, *****-filmove... U Srbiji pre svega mora da dođe do jedne duhovne i kulturne obnove. Ako godišnje na hiljade devojčica uzrasta od petog do osmog razreda abortira, a najmlađi registrovani narkoman ima devet godina, šta dalje da se priča? - upozorava Ivanović.
PUTINOV PODMLADAK
Organizacija „Naši“ osnovana je pre 19 meseci, po uzoru na istoimenu asocijaciju koja deluje u Rusiji.
- To je, u stvari, podmladak Putinove stranke iz koje se regrutuju njegovi naslednici. To je jedna od najmasovnijih ruskih organizacija. Iza sebe imamo više od 100 humanitarnih akcija. Krečili smo vrtiće, nabavljali medicinski materijal za bolnice i skupili više od 600.000 dinara. U udruženju nas ima oko 100, ali imamo puno prijatelja - navodi Ivanović.
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-26-11-2007/nasi-smo
Dakle još jedna grupa svetosavskih ćelavih seljačina..... Da brane interese Srba u Srbiji..... užas.... kao ustav nije dovoljno na strani Srba, pa bi još...
Za obraz je u redu, njegov je i moze da radi sa istim sta god hoce...ali ako takav nacin promovisanja "vrednosti" prodje bez odgovora, postoji velika verovatnoca da ce ga neki narastaji koji tek formiraju svoje misljenje prihvatiti zdravo-za-gotovo i time sebe postaviti u poziciju da budu negde "ispod". Upravo zato je taj pokret, nvo, sta li su, reagovao. Na zalost, reakcija je dosla sa strane onih koji nisu zaduzeni za reagovanje a izostala od strane onih koji su placeni da reaguju.Da se razumemo.Slazem se sa svime sto je rekla evaras, ali izrugivanje veri na taj nacin nije nimalo primereno.MOntipajtonovci su to radili sa stilom i idejom, a to sto neki tamo lik frustriran ko zna cim radi takve karikature, njegov je problem i ide na njegov obraz.Medjutim, ti ''Nasi'' nisu i moji.Kao prvo, kakvu strucnu osnovu ima taj covek da napise knjigu o verskim sektama?Verovatno istu kao i onaj policajac koji prica nebuloze.
Smrt fasizmu, sloboda narodu!
Mogao si odmah lepo da priznas da nisi razumeo nista od onoga sto se u emisijama "Pescanika"govori.
Doduse, ko bi ti zamerio? Ta emisija je namenjena prilicno maloj ciljnoj grupi slusalaca, koji su opredeljeni za gradjansku opciju, a ne patriJotama ciji mentalni sklop nije u stanju da primi tu vrstu intelektualnog diskursa (intelektualni diskurs = umna beseda, prim. prev).
.
А из које си ти комуњарске јазбине измилео да ми је знати??? И да ли уопште било шта ЗНАШ о томе шта је то ФАШИЗАМ, и ти а и они јадници са Пешчаника...
ГРАЂАНСКА СРБИЈА на коју многи празилуковићи имају обичај да се позивају пре свега НИЈЕ комуњарска, није скоројевићка, није плагијаторска ...
Na prvo pitanje (koje je izmedju ostalog postavljeno pogresnom rodu), moj odgovor je: nijedne.
Poticem iz stare, gradjanske porodice, predratnih trgovaca, dvorskih ekonoma, kraljevskih oficira, lekara, pravnika itd. U posleratnoj istoriji moje porodice nikad niko nije bio clan ni KP, ni SKJ, a ni SPS. Da budem preciznija - niko (ukljucujuci i mene), nikada nije bio clan nijedne partije.
Sto se mojih predaka tice, moj pradeda je bio stari srpski radikal, kum Nikole Pasica (inace, ti radikali nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa ovim danasnjim).
Upravo zato s punim pravom mogu da govorim u ime gradjanske Srbije pa makar to vredjalo tvoj tanani patriJotski duh i nanosilo ti dusevnu bol.
Na drugo pitanje moj odgovor glasi: znam mnogo o fasizmu jer je poprilican broj mojih rodjaka postradao za vreme II svetskog rata, a znam poprilicno i o komunizmu jer su oni moji rodjaci, koji su preziveli fasizam, imali cast da postradaju od komunizma.