Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam PATCH velicine 1.2 GB(ubedljivo najbolji) koji ispravlja sva imena igraca i to potpuno pravilno+super poboljsano navijanje, atmosfera+igra ne trza na slabijim racunarima+bolja igrivost, izgled terena+dodate ekipe Zvezde i Partizana sa pojacanjima iz zimskog prelaznog roka. Pisi na:kosmajac973@hotmail.com i dobices detaljnija upustvaGoku:Ja ne znam sta da kazem osim da mu nema premca, sto sam rekao par puta na ovom forumu.....
I da, nisam nasao patch koji ispravlja imena, ali samo za imena! Ako neko zna, neka napise ime patch-a.....
Friend:Pa u pes-u ima nasih. Ja sam pored patcha za imena skinu i zvedu,partizan i dodatne lopte. I ja vise volim PES mada joj fale Fifin stil menija. PES-u sve sem utakmica (koje su strava) izgled ko u igricama od pre 5 god, komentator je takodje bolji u FIFI, dresovi itd. Po meni sve mane PES-a je FIFA savrseno odrtadila i obrnuto- Sve sto je FIFA smandrljala PES je sarvseno odradio. Kad bi se ove 2 igre uklopile dobila bi se jedna savrsena simulacija.