PES 5

Ja ne znam sta da kazem osim da mu nema premca, sto sam rekao par puta na ovom forumu.....
I da, nisam nasao patch koji ispravlja imena, ali samo za imena! Ako neko zna, neka napise ime patch-a.....

Pa u pes-u ima nasih. Ja sam pored patcha za imena skinu i zvedu,partizan i dodatne lopte. I ja vise volim PES mada joj fale Fifin stil menija. PES-u sve sem utakmica (koje su strava) izgled ko u igricama od pre 5 god, komentator je takodje bolji u FIFI, dresovi itd. Po meni sve mane PES-a je FIFA savrseno odrtadila i obrnuto- Sve sto je FIFA smandrljala PES je sarvseno odradio. Kad bi se ove 2 igre uklopile dobila bi se jedna savrsena simulacija.

Gokuu, ja sam patch skinuo sa jednog hrvatskog sajta tezak je 1.19 mb.
idi na google kucaj pes 5 i medju izabranim ce se pojaviti i taj hrvatski sajt koji ima sve za PES

Goku:
Ja ne znam sta da kazem osim da mu nema premca, sto sam rekao par puta na ovom forumu.....
I da, nisam nasao patch koji ispravlja imena, ali samo za imena! Ako neko zna, neka napise ime patch-a.....
Imam PATCH velicine 1.2 GB(ubedljivo najbolji) koji ispravlja sva imena igraca i to potpuno pravilno+super poboljsano navijanje, atmosfera+igra ne trza na slabijim racunarima+bolja igrivost, izgled terena+dodate ekipe Zvezde i Partizana sa pojacanjima iz zimskog prelaznog roka. Pisi na:kosmajac973@hotmail.com i dobices detaljnija upustva

Friend:
Pa u pes-u ima nasih. Ja sam pored patcha za imena skinu i zvedu,partizan i dodatne lopte. I ja vise volim PES mada joj fale Fifin stil menija. PES-u sve sem utakmica (koje su strava) izgled ko u igricama od pre 5 god, komentator je takodje bolji u FIFI, dresovi itd. Po meni sve mane PES-a je FIFA savrseno odrtadila i obrnuto- Sve sto je FIFA smandrljala PES je sarvseno odradio. Kad bi se ove 2 igre uklopile dobila bi se jedna savrsena simulacija.

Apsolutno se slažem sa tobom. To je suština kad se porede ove dve igre. Ja igram obe, obe su dobre na neki način.

Back