Perverzni ginekolog

Vidi, kad kada Kojot inicira bilo koju temu, osnovno je da veruje u postulate na kojima zasniva svoje tvrdnje a kasnije i pitanja koja postavlja na osnovu istih...
To što si za lajt-motiv uzela jednu neproverenu, skandaloznu vest nekakvog tamo skandaloznog (čitaj - odvratno jeftinog i lažljivog) časopiščića, koja svojim usranim tekstovima bez sadržaja, kompromituje jednog (do juče!) uglednog čoveka, člana velike porodice veoma uglednih profesionalaca (neka ide na tvoju jeburljivu dušu), ne amnestira te i od odgovornosti da si, u najmanju ruku vrlo nepažljivo i nemarno, a dodao bih i maliciozno, inicirala jednu vrlo osetljivu temu o muško-ženskim odnosima.

Moja tema nema nikakve veze sa Kurirom, vec sam link dala usput, da prochita ko hoce. I shta si se uhvatio za Kurir kad je isti chlanak objavljen u svim dnevnim novinama. Pa i da chitava pricha nije tachna ovaj forum nije novinska agencija i nema shta da se zamera na plasiranju neproverenih informacija. I da ponovim, poshto tebi izgleda treba vishe puta ponavljati da bi ti ushlo .. na chlanak i na Kurir sam se osvrnula samo ovoliko - Chitala sam malopre ...

A tema bi bila ovo:

pa reko` da pitam zenski svet da li ste ikada imale neprijatnosti na ginekoloskom stolu od strane muskarca ginekologa? Neshto shto nije bilo uobicajeno za pregled? Ja nisam, mada, istina je da sam uglavnom isla kod zena ginekologa.

jbt jeste retardirani..totalno nebitan kurir...totalno nebitna konkretna prica..
jbt jel tesko shvatiti da je i ginekolog covek i da bez obzira na to sto "gleda ***** svaki dan" ipak mu se desi valjda da mu se neka zena i dopadne (sta sad ginekolozi ne kresu jbg).. i posto je zamislite covek,sa svim ljudskim slabostima,da mu se moze desiti na trenutak da zaboravi i etiku i sve i "malko" ode u drugom pravcu od samog pregleda..isto tako je veoma jasno, da mu jb sve,kako izgleda pregled a kako nesto drugo...
ne mogu da verujem kako komentarisete ovako nesto...jel tesko shvatiti da je ipak takva situacija moguca?bez da zena "prezire muski rod"..bez da "pokusava da unesreci doticnog"zbog ko zna kojih zlih i sebicnih razloga..
j*bote

a da nije moguce..zene su utripovane da se neko nalozio bas na njih..blaf sujetne,isfrustrine kucke...mislim jbg nemoguce je da ginekolog uradi tako nesto..dajte da nadjemo bilo kakvo drugo objasnjenje za tu situaciju...ma koliko glupo bilo :roll:

opet ti?
shta ti je sa neuronima,svadjaju se?:mrgreen:

ne znam...idem da pojedem jedan neurokrem :P

2002839863324003553_rs.jpg

Najmanje što od žena očekujem je inteligentna, promišljena reakcija.
Njima je Svevišnji dao pičiće, moćna dupeta i vulkanske sise da njima vitlaju i krče sebi put ka našim kurčevitim, tupim vrhovima. Stvari na ovoj temi stoje malo drugačije. Razularena rulja (ženska bića koja su postovala na ovoj temi će mi oprostiti) hoće da ruši, da skrnavi sve što je muško, da ubija...

Nemojmo se zavaravati, Aleksa, jedan jedini čovek, makar bio i najnemoralniji ginekolog na planeti, nije u stanju da od (nekih) žena načini pokvarena, odvratna bića koja bi da se muškarcima svete, da sude i presuđuju, da vešaju, čereče, razapinju... ukoliko one u dubinama svojih duša nisu pokvarene.

ugrozeni pacenik vreba devojke iza paravana, iza zida, iza zbuna, iza klozetskih vrata. ugorzen i prepadnut zenskom nadmoci. iskompleksiran a zeljan osvete. cuvajte se.;)
ooooopasan u pm;):D

Back