shkomishkomi
Početnik
- Poruka
- 5
Trenutno sam u fazi sills assesmenta i skupljam papire i lagano merkam koji bi grad bio idealan za porodociu sa malom decom. Posto smo i ja i zene matereopate, u fazonu smo vec da kad se iseljavamao da se idemo gde je ok klima, citaj sto slicnija mediteranskoj.
Glavni kriterijumi su
1. Da je grad realtivno vliki da moze relativno lako da se nadje/promeni posao, da deca imaju ok skole u posle univerzitet da nije ogroman grad da se gubi po nekoliko sati u prevozu svaki dan
2.Da ima plaze
3. Da je bezbedan
I otprilike se izbor sveo na perth i adelaide.
Citajuci po netu stekao sam neki utisak, ali ima dosta pitanja
1. Da li je nko ziveo/bio u oba grad i njegov licni stav o kvalitetu zivots
2.KOji je razlog da pert u letnjim mesecima ima i po 100 suncaninh danavise od adelaide(oblacnostili nesto drugo) jer part ima nesto malo vise padavina od Adelaide
3. KOji grad je bolji po pitanju nalazenja posla
4. U kom su gradu jeftinije nekretnine
5. Koja je cena obdanista za jedno dete (10 sati)
6. Da li neko ima iskustva srpski ekonomisti kako prolaze u AU, da li je moguce naci posao ili je resenje priznavanje dela ispita i ponovo ucenje
7. Ako ima neki gradjevinac/konstruktivac extra da ga malo smaram sa pitanjima iz struke
Glavni kriterijumi su
1. Da je grad realtivno vliki da moze relativno lako da se nadje/promeni posao, da deca imaju ok skole u posle univerzitet da nije ogroman grad da se gubi po nekoliko sati u prevozu svaki dan
2.Da ima plaze
3. Da je bezbedan
I otprilike se izbor sveo na perth i adelaide.
Citajuci po netu stekao sam neki utisak, ali ima dosta pitanja
1. Da li je nko ziveo/bio u oba grad i njegov licni stav o kvalitetu zivots
2.KOji je razlog da pert u letnjim mesecima ima i po 100 suncaninh danavise od adelaide(oblacnostili nesto drugo) jer part ima nesto malo vise padavina od Adelaide
3. KOji grad je bolji po pitanju nalazenja posla
4. U kom su gradu jeftinije nekretnine
5. Koja je cena obdanista za jedno dete (10 sati)
6. Da li neko ima iskustva srpski ekonomisti kako prolaze u AU, da li je moguce naci posao ili je resenje priznavanje dela ispita i ponovo ucenje
7. Ako ima neki gradjevinac/konstruktivac extra da ga malo smaram sa pitanjima iz struke