Перике

Dobra ti taktika, nema šta! Pustio si buvu i sad ja razmišljam- kol'ki li mu je to kad mu treba nedelju dana peške, upola manje na konju za obilazak samo??! No,dovoljno godinica mi ne dozvoljava da imam ikakve iluzije. A i profesija me naučila da tu nema bitne razlike. Sve same nijanse!
Svejedno, dobra fora!;)

hej, hej.. ko je rekao da sam krenuo peske :)
a dobro, vi ste iskusni, al bez zezanja, posle one teme sam dobijao poruke na pp: e bundeva, jel ti stvarno veliki.. a koliki ti je.. jedva ih ubedih da sam se salio :)

Nemam nista protiv perika,ako nekom to lepo stoji u ume da je nosi.Kao i sve i periku treba znati nositi.zanimljivo mi zvuci ta ideja da brzo i lako menjam svoj izgled.danas plavusa,sutra crnka,itd....
Ali........meni se cini da je problem u nasoj sredini jer ljudi na sve te ''dodatke'' gledaju nekako mrko,pa onda omdah kazu ''vidi ova sva izvestacena",ili ''ma sva je izpoerisana".Nikad mi nece biti jasno zasto,ako naravno neko ne pretera sa svim tim.lepo je ako neka zena uradi neku plasticnu operaciju i time postane za nijansu lepa i sigurnija u sebe,a njena ''popravka''se skoro i ne primecuje.Ali ovde svako dobije etiketu ako nesto tako uradi.

Pitanje je i kvaliteta tih perika i koliko mogu da izgledaju prirodno a koliko sa njima izgledas kao lutka. Mene je odusevilo jer sam jedno vreme imala trip da treba da se ofarbam u crno ili crveno kako bi mi uz svetao ten oci dosle do izrazaja. Ali kada sam stavila crnu periku na glavu uplasila sam se same sebe izgledala sam kao bolesna i verovatno bi takva boja na meni zahtevala stalnu i tesku sminku, tako da su meni perike super nacin da isprobas da li da se upustis u neku radikalnu promenu i za vise od toga ne. Cini mi se da to nekako ide u opremu profesionalaca kojima to treba za potrebe posla.

Back