milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.805
koje je najbolja visina-tezina za muskarca i zenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
160 -175 visina sa tezinom 55 - 65 za zene
180-190 visina sa tezinom 70-90 za muskarce
zavisi od gradje(meni je recimo sa 175 mojih 64 kg koje sam u zivotu jednom imala bilo previse mrsavo ili mi je to tako delovalo zbog nedostatka sasi160 -175 visina sa tezinom 55 - 65 za zene
jel 195/95 ok?
Bas tako.Samo ovo su ti idealni.....
Osim visine i tezine je veoma vazno drzanje i nacin na koji se osoba krece, a to cesto zanemarujemo jer sebe gledamo dok mirujemo.koje je najbolja visina-tezina za muskarca i zenu
milko milkokv,ti si meni baš mnogo simpatičan lik
znaš kad u sibiru ubiju losa,nema tamo veterinara,rasporiš ga,pogledaš mu rebra,ako nema sala-bacaj
A šta rade kamili?
Ne daju joj todaju daju![]()
zavisi od gradje(meni je recimo sa 175 mojih 64 kg koje sam u zivotu jednom imala bilo previse mrsavo ili mi je to tako delovalo zbog nedostatka sasi)
nego koja sad poenta teme da pisemo koliki smo i kakvi.evo ja sam grok grok iz porodice grokomanovic...u slobodno vreme volim da skacem po baricama i da se valjam po blatu,dodjem mu 70 kg zive vage,slabog kvaliteta
u reali ako bas oces sve zavisi od gradje i visine i onog ko procenjuje...
meni je recimo ideal da je neko visi deset centimetra od mene...nizoj ribi je ideal neki nizi lik...tezina opet nema veze..moze neko de bude tezi zbog misica itd...a opet neke ribe vole mrsave a neke krupne...sto nas dalje dovodi do zakljucka da sto se tezine tice ideal zdrav izgled a to je kad neko vezba i zdravo se hrani...a visina zavisi od onog koji posmatra...a i sve to na kraju nema veze jer su svi niski kad ih zavezemo u podrumu...
- - - - - - - - - -
eto meni bi bilo taman da smrsam dva kila al da se lepo zategnem al avaj cokolada ne da a ja ne smem da se bunim jer ce onda jos vise da me prisili da je jedem
- - - - - - - - - -
svi van kalupa nek nabave sal od svile ili ciru cihucihu....![]()
160 -175 visina sa tezinom 55 - 65 za zene
Bas tako.Samo ovo su ti idealni.....