Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
mnogo ste bre neozbiljni večeraskriju se negde iza salceta izgleda, a sto je najgore nisam uopste debeo, valjda kad se predje 40 dize se spomenik palom borcu![]()
odo ja
ajd vozdra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo ste bre neozbiljni večeraskriju se negde iza salceta izgleda, a sto je najgore nisam uopste debeo, valjda kad se predje 40 dize se spomenik palom borcu![]()

nismo svi isti
skocio joj pritisakmnogo ste bre neozbiljni večeras
odo ja
ajd vozdra![]()

pa sto?

mnogo ste bre neozbiljni večeras
odo ja
ajd vozdra![]()
sve istinatako stari govorili, a ja im nisam verovao
u prvih 10 god braka zivecemo kao muz i zena
drugih 10 kao brat i sestra
a ostatak kao dve sestre
sad smo u fazi bate i seke
a jestirica sigurno kad je bila mala nije se igrala cika doktora igricu, nismo mi sajber generacija, mi smo se zdravo igrali![]()
da,svi mi to prođemo a neki su izgleda još u toj fazima daj mojne satro sad ti nama demagogiju
svi to prodjemo

Ćerke su ćerke i kad su gole.šta je tu kultno?
peva o golim ženama?
to su nečije ćerke

bolje u toj nego biti dosadanda,svi mi to prođemo a neki su izgleda još u toj fazi![]()
bolje biti i dosadan nego opsednut sexsombolje u toj nego biti dosadan
ja nisam opsednuta sexom , ali mi ne smeta ako neko jeste voli i uziva , sve je to normalno da covek ima zelje i strastbolje biti i dosadan nego opsednut sexsom
sve što opseda čoveka vodi ga u propastja nisam opsednuta sexom , ali mi ne smeta ako neko jeste voli i uziva , sve je to normalno da covek ima zelje i strast
onda je i religija propast jer bogme neke vas je dobro opselasve što opseda čoveka vodi ga u propast

da,fanatični vernici uglavnom srljaju u propastonda je i religija propast jer bogme neke vas je dobro opsela![]()
dobro je da si ti umerenada,fanatični vernici uglavnom srljaju u propast

tačno, u dobrim stvarima sam umerena a one loše izbegavam maksimalno
a ako ti tako vidis sebe a drugi ne , sta onda?da,svi mi to prođemo a neki su izgleda još u toj fazi![]()

to ne znači da je problem u meni a i poprilično sam sigurna da sam u pravu jer moj način života i ono šti govorim smeta samo onima koji su raskalašni,vole psuju, da piju,puše,nezdravo se hrane,deca su ima raspuštena i sl,takođe smeta i onima kojima se sviđaju sve "dobrobiti" savramene civilizacije i novog svetskog poretka a sobzirom da vidim da odatle nije stiglo ništa dobro onda ipak mislim da problem nije u meni niti u ljudima koji razmišljaju i žive kao ja (a takvih znam dosta).a ako ti tako vidis sebe a drugi ne , sta onda?
al nas sad ispuljuja , ali opet govoris sama o sebi , tvojoj deci , i sl , i ja imam decu , i drugi i ne mislimo da su iz pakla , mada neki kazu da je i boravak na internetu djavojev posao , sad ne znam kako ces to opravdatito ne znači da je problem u meni a i poprilično sam sigurna da sam u pravu jer moj način života i ono šti govorim smeta samo onima koji su raskalašni,vole psuju, da piju,puše,nezdravo se hrane,deca su ima raspuštena i sl,takođe smeta i onima kojima se sviđaju sve "dobrobiti" savramene civilizacije i novog svetskog poretka a sobzirom da vidim da odatle nije stiglo ništa dobro onda ipak mislim da problem nije u meni niti u ljudima koji razmišljaju i žive kao ja (a takvih znam dosta).