Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pekar, lekar, apotekar, stolar, kolar
iglovezac, staklorezac, vidar, zidar
i kriminolog i forenzicar:rotf:

Vidi, mene sve zanima, ali baš sve. I'm kind of a renaissance man.Tako u advokatskoj kancelariji poznatog beogradskog advokata sa kojim delim prezime i bliske rođačke veze radi nekoliko advokata čija je specijalnost krvni delikt, pa sam se raspitivao kako to i zašto i šta i kako. :)

Ustanovljeno je da je za, minimalno neophodno funkcionisanje jedinke u savremenom društvu, to jest da sprovodi jednostavne aktivnosti poput hranjenja, prelaska ulice na zeleno za pešake, korištenje prevoza i sl., kao i funkcionalno razumevanje i razlikovanje značenja jednostavnih pojmova, neophodan IQ od najmanje 90. Pošto ti ne spadaš u tu kategoriju, a kako vidim, i podržavaoci tvojih somnambulija, moraću da ti objasnim da postoji razlika između pojmova "žao mi je" i "biti u žalosti", Za finese se obrati svojoj stolici ili pajseru. :)
Колика небулоза.:rotf:

Ti si pametniji od Boga?
Kada bi kamenovali(ili primenuli neku drugu smrtnu kaznu) samo jednog pedofila,šta misliš koji sledeći bi se usudio da izvši takav zločin?

Naravno da bi se zlostavljanje dece i dalje dešavalo. U nekim državama u SAD postoje smrtne kazne za teške krađe i ubistva, pa da li se i dalje događaju? Odgovor je potvrdan. E sad, to što tvoje podržavanje smrtne kazne direktno krši hrišćanska načela, o tome možemo posebno da diskutujemo...
Da se vratimo na temu: ja ne mogu da shvatim zašto toliko stajete u odbranu Peranovića? Da je u pitanju nadrilekar koji je uradio istu stvar siguran sam da to ne bi bio slučaj. Jasno je da automatski stajete u njegovu odbranu jer nosi mantiju.

Back