gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Zasto adventisticka???
Nemoj da mesas babe i zabe...
Jestira je adventista, samo se folira da je istinska pravoslavka, a ove dileje se primaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto adventisticka???
Nemoj da mesas babe i zabe...
koju ti Bibliju čitašsta god Bog ga nece pomilovati...

ako je mogao zločinca Lauševića,moći će i dobročinitelja Peranovića
koju ti Bibliju čitaš
Bog će pomilovati svakoga ko se iskreno pokaje
koju ti Bibliju čitaš
Bog će pomilovati svakoga ko se iskreno pokaje
ako je počinio zločin on će odgovarati
čemu hajka,na čoveka koji je mnoga dobra učinio?

ni krive ni dužne,jelA ubiti narkomana nije zločin?
I u kojoj to bibliji tako piše, adventistička starešino?
Jesi li pogledala snimak na kojem tvoja braća talibani kamenuju čoveka i ženu ni krive ni dužne? I ti bi tako isto?
Ма апсолутно.Kao što Fromm reče, suština psihoanalize jeste da se pronađe stena o koju se pacijent razbio i njen sastav racionalno razloži na delove, i od njih napravi staza kojom će pacijent krenuti dalje.![]()
zato sto je to u prirodi ljudi sa "artikulisanim" recnikom i primitivnim razmisljanjem
pa onomad kada spomenuh kerove dobih tri puta ban.
a ti serpante o psihologiji znas koliko i besmrtna o bibliji![]()

ni krive ni dužne,jel
Čemu onda Hristova žrtva? Ubiješ nekog na ulici, kažeš, u ybeote, neću nikad više majke mi, i oprošteno ti je. I tako svaki put. Po tvojoj nakaradnoj filosofiji.
Ма апсолутно.
Иначе ФроММ...како то убедљиво звучи!
Многе ствари које се могу до краја математизовати упркос томе се не могу исправно проценити, а не неке мантре као психоанализе, стене, Фромови и остале халуцинације.

Pa nije to namerno ucinjeno.
Ti bas nista ne znas o religiji.
ODOH JA SA OVE TEME PUNO JE OVDE ljubitelja ubica![]()
50 udaraca nije namerno zadao, poletela mu ruka?
ODOH JA SA OVE TEME PUNO JE OVDE ljubitelja ubica![]()
Зар ти ниси у жалости?Izađi iz te pećine, lep dan napolju. Evo ja kuckam na terasi i pijem kafu i slušam FOTN.
Sto li si uopste i dolazila?
Зар ти ниси у жалости?
Ima za vladiku koji ga podržavao-nije znao da je ovaj sasvim poludeo!Sto li si uopste i dolazila?
Ne vec to su bile metode koje su se pokazale uspesnim, medjutim, sada su "zakazale" i tu nema opravdanaj za ubistvo, ali ima olaksavajucih okolnosti.
da privuce paznju na sebe, a sta bi drugo, pa kad je ljudi ignorisu ona ovako nesto izjavi velikim slovima.
evo serpante kako se to radi - jednostavno![]()
Nisam znala!A što bih bio u žalosti?
da privuce paznju na sebe, a sta bi drugo, pa kad je ljudi ignorisu ona ovako nesto izjavi velikim slovima.
evo serpante kako se to radi - jednostavno![]()

Žao mi je svakog ko umre bez ikakve potrebe.