Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prvo izvadi trun iz svoga oka,pa onda postavi takvo pitanje
zasto>zar ne bi trebalo da budes ponosna na to i da objasnis ,
ja licno u detinjstvu nisam bila verski ali to su bile takve godine , ali se secam uvek u parku u zemunu , gde bi se igrala bile su zene koje su prilazile i davale letke sa slikama jaganjaca , ljudi dece , i pricale bi o tome , plasila sam se njih jer ma koliko bi govorio da neces isli bi za mnom , to su bili jehovini svedoci , kasnije vec odrasla videla sam ih i stvarno su cudni , sa vrlo cudnim shvatanjima , ali to je njihovo pravo i ne zanima me , svako zivi svoj zivot i ok dok ne pocne da mraci po meni e to je onda druga pesma

zasto>zar ne bi trebalo da budes ponosna na to i da objasnis ,
ja licno u detinjstvu nisam bila verski ali to su bile takve godine , ali se secam uvek u parku u zemunu , gde bi se igrala bile su zene koje su prilazile i davale letke sa slikama jaganjaca , ljudi dece , i pricale bi o tome , plasila sam se njih jer ma koliko bi govorio da neces isli bi za mnom , to su bili jehovini svedoci , kasnije vec odrasla videla sam ih i stvarno su cudni , sa vrlo cudnim shvatanjima , ali to je njihovo pravo i ne zanima me , svako zivi svoj zivot i ok dok ne pocne da mraci po meni e to je onda druga pesma
to je nešto što će Bog da prosudi
moje j da se trudim da oslikavam Njegov karakter koliko god mogu

Ti se praviš da ne razumeš, ili ne vidiš šumu od drveta (a može i obrnuto)? Je l ti čitaš šta se tamo dešavalo? Ne samo da su prebijani bolesnici, nego i njihovi roditelji, a bilo je i silovanja. Šta, narkos nije čovek, može svaka šuša (i to ona koja se izdaje za „iscelitelja“) da ga "rokne"?
Bilo je i previše ćutanja i previše nečinjenja oko Petranovića, i pre nego što je ubio čoveka. Da se na vreme reagovalo, možda bi jedan život bio pošteđen. Naravno da za nedelanje mnogi snose odgovornost – i Crkva i država.

Nema zašto da me bude sramota. Ako sam ovde moderator, nisam uskraćena za pravo da kažem šta mislim. Nikad nisam napadala Crkvu niti koristila neadekvatan rečnik. Nego, biće da se tebi generalno ne dopadaju moji ne-tradicionalistički stavovi, pa koristiš priliku da me malo „iskritikuješ“.

Što se tiče brisanja/ažuriranja tvog komentara, on ima nekoliko uslova da bude delimično obrisan:
- Troluješ pričom o ubistvima koja nemaju veze sa temom;
- Vulgarno se izražavaš (pardon, ne biraš reči)
Ali ću ga ovakvog ostaviti, čisto da se vidi kakav stav imaš po pitanju ove horor priče.
Samo ovaj. Svaki sledeći, koji bude sadržao vulgarnosti i lične prozivke, biće obrisan.

da to vas boli sto sam rekao da vas ZABOLE PENIS za zrtvu ili zrtve, sto je apsolutno tacno,dokaz - vasi postovi. bilo je previse cutanja o raznim stvarima o nvo odakle im pare ko ih finansira da te u rodjenoj kuci pljuju u zovu genocidnim narodom., pa ne vide vas borce za prava zivotinja i ljudi da se oglasavate povodom takvih izjava koje naravno stete celokupnoj naciji jer njihova rec je glasnija u ovoj drzavi nego rec crkve.
pre svega ovo i nije religijska tema vec politicka, a sakalima dobro doslo tako nesto. vase (ne licno tvoje, vec celokupno antipravoslavno) licemerstvo docekaste ovu vest sa radoscu da se iskoristi prilika da se malo tradicija kako ti kazes popljuje. e pa nece da moze. mozes ti mene banovati, ali to ce biti samo odraz tvoje slabosti jer ako ne mozes argumentom onda brisi i banuj. i kakav je tvoj argument u vezi ovog, tvoj licni argument, veliko zverstvo peranovica ili crkve ili drzave a da to argumentujes ako mozes?
ja peranovica nit osudjujem nit branim jer ne znam sve cinjenice a vi ga razapinjete bez da ste culi sudsku presudu i sta se zaista tamo desavalo. toliko o toj vasoj objektivnost trt miljojka.
bilo je previse cutanja, malo moregen, 2009 godine bila je hajka na tog istog peranovica i ko je tu zakazao, pa vas boris tadic i ivica dacic a ne crkva, ovo je sekularna drzava, sto oni nisu sprecili psihopatu kako si ga ti nazvala, a vidis nama je psihopata vodio drzavu 8 godina, treba ga obesiti jel tako? jesmo li sad mi istiTI i JA. koliko je tadic pobio naroda koliko je ljudi izvrsilo samouvistava zbog siromastva...? da smo prve godine procesuirali tadica bilo bi mnogo mnogo manje zrtava jel tako?
nisam siguran ko se ovde igra po sumici, ja sigurno ne, a ti i tvoji istomisljenici se zapitajte jeste li sigurni u vase stavove.

"evo i ja mislim da vas zabole qurac za zrtve, jel ces mi sad to brisati zato sto tako mislim ili samo ti i tvoji istomisljenici imaju pravo na iznosenje svojih stavova?"
"ne znam zasto bi to tebi bila "vulgarna" ta rec da bi je brisala?"
razlika izmedju ove dve recenica je sledeca:
prva - ova gore je iskrena bez zle namere i sadrzi "vulgarnu" rec
ova druga je maliciozna a ne sadrzi "vulgarnu" rec.

sto se tice trolovanja, tebe zainteresovalo pa vidis trolovanje:roll:, a na ostalim temama koje te ne interesuju ne vidis jel tako? ti si moderator i tvoja rec je vece tezine, zato ces od mene dobijati ostre odgovore kada se ne slazem sa tobom
ako to ne mozes da podneses postenije bi bilo da ignorises nego da delis packe jer je to karakteristika nemoci uci u dijalog iako ja nista uvredljivo nisam spomenuo niti vredjao, vec ti se jednostavno nije svidela istina koju sam izrekao narodskim recnikom.

da to vas boli sto sam rekao da vas ZABOLE PENIS za zrtvu ili zrtve, sto je apsolutno tacno,dokaz - vasi postovi. bilo je previse cutanja o raznim stvarima o nvo odakle im pare ko ih finansira da te u rodjenoj kuci pljuju u zovu genocidnim narodom., pa ne vide vas borce za prava zivotinja i ljudi da se oglasavate povodom takvih izjava koje naravno stete celokupnoj naciji jer njihova rec je glasnija u ovoj drzavi nego rec crkve.
pre svega ovo i nije religijska tema vec politicka, a sakalima dobro doslo tako nesto. vase (ne licno tvoje, vec celokupno antipravoslavno) licemerstvo docekaste ovu vest sa radoscu da se iskoristi prilika da se malo tradicija kako ti kazes popljuje. e pa nece da moze. mozes ti mene banovati, ali to ce biti samo odraz tvoje slabosti jer ako ne mozes argumentom onda brisi i banuj. i kakav je tvoj argument u vezi ovog, tvoj licni argument, veliko zverstvo peranovica ili crkve ili drzave a da to argumentujes ako mozes?
ja peranovica nit osudjujem nit branim jer ne znam sve cinjenice a vi ga razapinjete bez da ste culi sudsku presudu i sta se zaista tamo desavalo. toliko o toj vasoj objektivnost trt miljojka.
bilo je previse cutanja, malo moregen, 2009 godine bila je hajka na tog istog peranovica i ko je tu zakazao, pa vas boris tadic i ivica dacic a ne crkva, ovo je sekularna drzava, sto oni nisu sprecili psihopatu kako si ga ti nazvala, a vidis nama je psihopata vodio drzavu 8 godina, treba ga obesiti jel tako? jesmo li sad mi istiTI i JA. koliko je tadic pobio naroda koliko je ljudi izvrsilo samouvistava zbog siromastva...? da smo prve godine procesuirali tadica bilo bi mnogo mnogo manje zrtava jel tako?
nisam siguran ko se ovde igra po sumici, ja sigurno ne, a ti i tvoji istomisljenici se zapitajte jeste li sigurni u vase stavove.

"evo i ja mislim da vas zabole qurac za zrtve, jel ces mi sad to brisati zato sto tako mislim ili samo ti i tvoji istomisljenici imaju pravo na iznosenje svojih stavova?"

sto se tice trolovanja, tebe zainteresovalo pa vidis trolovanje:roll:, a na ostalim temama koje te ne interesuju ne vidis jel tako? ti si moderator i tvoja rec je vece tezine, zato ces od mene dobijati ostre odgovore kada se ne slazem sa tobom
ako to ne mozes da podneses postenije bi bilo da ignorises nego da delis packe jer je to karakteristika nemoci uci u dijalog iako ja nista uvredljivo nisam spomenuo niti vredjao, vec ti se jednostavno nije svidela istina koju sam izrekao narodskim recnikom.
e neutralčiću za ovo si zaslužio reputaciju
ma ne jednu nego dve a možda i tri :cmok2:

drzava je itekako zakazala ali da je samo slucaj ovaj vec na hiljade drugih slucajeva , to je zalosno a opet niko nece odgovarati

Ne, bolje da pustimo Peranovića da šeta po gradu i otkida od batina.

Bez trolovanja. Ovo NIJE TEMA O NARKOMANIJI.

Peranović izlečio narkomana - ubistvom

nego o cemu?
samo o peranovicu?
daj presudu pa da zatvorimo temu.
samo mi reci leba ti kako da se ne prica o narkomaniji sa ovakvim naslovom teme, daj da se mi klerofasisti naucimo vec jednom o kulturi dijaloga:D

e neutralčiću za ovo si zaslužio reputaciju
ma ne jednu nego dve a možda i tri :cmok2:

drzava je itekako zakazala ali da je samo slucaj ovaj vec na hiljade drugih slucajeva , to je zalosno a opet niko nece odgovarati

pa kad pre procitaste ovaj moj esej aman:hahaha:

hvala jestirice

lizalice sa tobom pocinjem zestoko da se slazem

ljubim vas obe

Mona će mi poverovati jer zna da pripadamo različitim verama, ali je poenta da me dovodiš u situaciju da se postidim što smo ja i ti iste vere.

Nauči da se više stidiš pred sobom, nego pred drugima.

ne , on je svesteno lice , odraz boga koji prica kroz njega , tako bi bar trebalo biti , to sto je zivo bice ne znaci da je isti ko svi mi ,
Svi smo po obličju Boga.

Ne osuđujte svoga sveštenika, ne ružite ga, ne gonite ga. Za svoje grehe on će odgovarati Bogu više nego li vi za svoje, jer je sveštenik Boga živoga. Ako je sveštenik grešan, poštuj ga i poštovanjem ćeš ga zastideti i on će se popraviti. Ako li ga osuđuješ i ružiš, on će postati još gori. Poštujte braćo, sveštenike svoje.
Sveštenik ima svoj sud i svoga sudiju. I ako greši, znajte, da ga kazna neće obići. No, nemojte mu vi biti sudija. On veliko breme nosi i veliku odgovornost ima. Otuda je i njegovo spasenje teže nego vaše. Zato vas molim, braćo, poštujte sveštenike svoje.
Vladika Nikolaj

Nauči da se više stidiš pred sobom, nego pred drugima.

Svi smo po obličju Boga.

Ne osuđujte svoga sveštenika, ne ružite ga, ne gonite ga. Za svoje grehe on će odgovarati Bogu više nego li vi za svoje, jer je sveštenik Boga živoga. Ako je sveštenik grešan, poštuj ga i poštovanjem ćeš ga zastideti i on će se popraviti. Ako li ga osuđuješ i ružiš, on će postati još gori. Poštujte braćo, sveštenike svoje.
Sveštenik ima svoj sud i svoga sudiju. I ako greši, znajte, da ga kazna neće obići. No, nemojte mu vi biti sudija. On veliko breme nosi i veliku odgovornost ima. Otuda je i njegovo spasenje teže nego vaše. Zato vas molim, braćo, poštujte sveštenike svoje.
Vladika Nikolaj
lepo receno ali...

a peranovica nit osudjujem nit branim jer ne znam sve cinjenice a vi ga razapinjete bez da ste culi sudsku presudu i sta se zaista tamo desavalo. toliko o toj vasoj objektivnost trt miljojka.

niko ga ne razapinje, ubio je coveka i snosice zakonske konsekvence

oni koji brane nasilje nad drugim ljudskim bicem i opravdavaju silu pa i ubistvo, umesto pisanja po forumu neka se solidarisu sa doticnim i odu mu posetu i ponesu sapun kao miloste

Mesto da se pokrijete usima od stida i srama, ti postene ljude vredjas na najjgori moguci nacin. Zasto ne odes u crkvu i da tamo izneses istinu "narodskim" recnikom. Za vase brljotine krivi su vam drugi, a vama je gospod dodelio ulogu vecitih verskih i moralnih cistunaca. I podario vam je "narodski recnik". U civilizovanom svetu se to kvalifikuje kao najordinarniji prostakluk.

misli se svejedno koga je ubio , narkomana psa ili kravu , stvar je u tome da nije nacin tako .

on za to ako se tacno utvrdi zasto i na koji nacin ga ubio treba da odgovara i da nema nikakve privilegije niti staresine crkve treba da stanu iza njega, vec da se ograde i da ga anatemisu ako treba.
ja sam vec spomenuo iako sam branio njegov metod u crnoj reci da je prolupao jer preteruje, a malo batinjanja po guzici ne moze da skodi, ko je pratio to taj je i video.
moj stav je da treba biti umeren u svojim stavovima i izjavama kada ozbiljno diskutujemo jer smo mi samo gomila rulje koja je zedna linca jer smo izgleda nezadovoljni svojim zivotima, a to se ovde veoma veoma ispoljava i sa jedne i sa druge strane.

Mesto da se pokrijete usima od stida i srama, ti postene ljude vredjas na najjgori moguci nacin. Zasto ne odes u crkvu i da tamo izneses istinu "narodskim" recnikom. Za vase brljotine krivi su vam drugi, a vama je gospod dodelio ulogu vecitih verskih i moralnih cistunaca. I podario vam je "narodski recnik". U civilizovanom svetu se to kvalifikuje kao najordinarniji prostakluk.
Jel to u Meki i Medini? :kafa:

Back