Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo me podseti, pre jedno mesec dana se zaglavih oko deset uveče u Mirjevu, neke ulice su bile zatvorene pa sam krenuo da se vrtim u krug... u sred noći je bilo preko 30 stepeni... izlazim nekako na glavnu ulicu u jednom trenutku, na nekoj uzbrdici, i na trotoaru vidim leži stariji čovek. Stanem, bila vrućina, prvo sam mislio da je pijan... međutim, kad sam prišao, vidim čovek izgleda kao da je u predinfarktnom stanju, bori se za dah... polijem ga flašicom vode koju sam imao, stavim u kola i povezem ka urgentnom. Potpuno dezorijentisan, malo se oporavio tek u rashlađenim kolima. Pomislio sam da je pao neposredno pre nego što sam naišao, kad mi čovek reče da je tamo ležao tamo više od pola sata, dok su kola prolazila i prolazila.... :eek:

Ovo me podseti, pre jedno mesec dana se zaglavih oko deset uveče u Mirjevu, neke ulice su bile zatvorene pa sam krenuo da se vrtim u krug... u sred noći je bilo preko 30 stepeni... izlazim nekako na glavnu ulicu u jednom trenutku, na nekoj uzbrdici, i na trotoaru vidim leži stariji čovek. Stanem, bila vrućina, prvo sam mislio da je pijan... međutim, kad sam prišao, vidim čovek izgleda kao da je u predinfarktnom stanju, bori se za dah... polijem ga flašicom vode koju sam imao, stavim u kola i povezem ka urgentnom. Potpuno dezorijentisan, malo se oporavio tek u rashlađenim kolima. Pomislio sam da je pao neposredno pre nego što sam naišao, kad mi čovek reče da je tamo ležao tamo više od pola sata, dok su kola prolazila i prolazila.... :eek:
da , nikoga vise nije briga:roll:

Ko to je ova? Iz Bruklina je. Da nije jehovista? :kafa:
Nije. Verovatno je bila katolikinja s obzirom da je poreklom Italijanka.
No, to nije važno.
Neki kreten ju je napao i izbo nožem ispred zgrade u kojoj je stanovala. Nije uspela da uđe u zgradu, nego je ležala i zapomagala sve dok se napadač nije vratio i dokrajčio je.
Ne samo da joj niko nije pritekao u pomoć, već se među njenim komšijama nije našao niko ko bi bar pozvao policiju.

Po njoj je nazvan sindrom apatičnog ponašanja sa distribcijom odgovornosti koji nikako nije karakterističan samo za komunistička društva, kako bi ti to rado predstavio.

Ovo je prica o milostivom sizifu...
,
Ne staj mi na muke, druže Glasniče... misliš li ti da ja ne znam osnovni kodeks ateista - da čoveku u nevolji pomognu tako što mu metkom prekrate muke, a ne ovako kao bogobojažljivi Peranović...

Sad me neće oprati ni Dunav ni Sava, ateistički ugled mi je ozbiljno poljuljan.

Idem sad da muvama čupam krila.

извесно је да се хуманитарне демократе шире из љубави ка?
дал смрти неподобних ил већој заради?
шта мислиш?
Kad bih razumela šta me pitaš(šta ćeš, žensko, sporo pamti, brzo zaboravlja, a sulude jezičke rebuse ič' ne hebava), rado bih ti i srdačno odgovorila, može li pojašnjenje(makar i haiku type), pa bar je tebi jasno da je ženski mozak inferioran za ovakve intelektualne jednačine koje, gromade verskih pravobranitelja poput tebe, postavljaju pred prostu raju, o zaludnim ženetinama i da ne pričam.

Kad bih razumela šta me pitaš(šta ćeš, žensko, sporo pamti, brzo zaboravlja, a sulude jezičke rebuse ič' ne hebava), rado bih ti i srdačno odgovorila, može li pojašnjenje(makar i haiku type), pa bar je tebi jasno da je ženski mozak inferioran za ovakve intelektualne jednačine koje, gromade verskih pravobranitelja poput tebe, postavljaju pred prostu raju, o zaludnim ženetinama i da ne pričam.

кад не би била злонамерна сфатила би.

Back