gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Sam si rekao da su "atestirani" na nivou statističke greške. Svi ostali su vernici.Nisu nijedan. Atestirani su u tome nenadmasni.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam si rekao da su "atestirani" na nivou statističke greške. Svi ostali su vernici.Nisu nijedan. Atestirani su u tome nenadmasni.![]()

To smo se uverili kroz anatomiju.Mislim da smo se kroz istoriju uverili da je jezik jači od srca, bar što se tiče priče.

Mislim da smo se kroz istoriju uverili da je jezik jači od srca, bar što se tiče priče.
Srce je pumpa.
Između ostalog.
Sam si rekao da su "atestirani" na nivou statističke greške. Svi ostali su vernici.![]()

Da li se ponašaju kao vernici?
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ga+za+'mrtvog'+čoveka+koji+leži+na+ulici.html
u sto ti je argument...u africi bi vec bio u cvarcima...
Ovo me podseti, pre jedno mesec dana se zaglavih oko deset uveče u Mirjevu, neke ulice su bile zatvorene pa sam krenuo da se vrtim u krug... u sred noći je bilo preko 30 stepeni... izlazim nekako na glavnu ulicu u jednom trenutku, na nekoj uzbrdici, i na trotoaru vidim leži stariji čovek. Stanem, bila vrućina, prvo sam mislio da je pijan... međutim, kad sam prišao, vidim čovek izgleda kao da je u predinfarktnom stanju, bori se za dah... polijem ga flašicom vode koju sam imao, stavim u kola i povezem ka urgentnom. Potpuno dezorijentisan, malo se oporavio tek u rashlađenim kolima. Pomislio sam da je pao neposredno pre nego što sam naišao, kad mi čovek reče da je tamo ležao tamo više od pola sata, dok su kola prolazila i prolazila....Da li se ponašaju kao vernici?
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ga+za+'mrtvog'+čoveka+koji+leži+na+ulici.html

da , nikoga vise nije brigaOvo me podseti, pre jedno mesec dana se zaglavih oko deset uveče u Mirjevu, neke ulice su bile zatvorene pa sam krenuo da se vrtim u krug... u sred noći je bilo preko 30 stepeni... izlazim nekako na glavnu ulicu u jednom trenutku, na nekoj uzbrdici, i na trotoaru vidim leži stariji čovek. Stanem, bila vrućina, prvo sam mislio da je pijan... međutim, kad sam prišao, vidim čovek izgleda kao da je u predinfarktnom stanju, bori se za dah... polijem ga flašicom vode koju sam imao, stavim u kola i povezem ka urgentnom. Potpuno dezorijentisan, malo se oporavio tek u rashlađenim kolima. Pomislio sam da je pao neposredno pre nego što sam naišao, kad mi čovek reče da je tamo ležao tamo više od pola sata, dok su kola prolazila i prolazila....![]()
Cvrc!To je rezultat sistematskog unistavanja drustva od strane atestiranih tokom 50 godina.

Ko to je ova? Iz Bruklina je. Da nije jehovista?

Nije. Verovatno je bila katolikinja s obzirom da je poreklom Italijanka.Ko to je ova? Iz Bruklina je. Da nije jehovista?![]()
Da li se ponašaju kao vernici?

,Ovo je prica o milostivom sizifu...

Peranovicu peranovicu, da mi dodjes saka ti i taj tvoj olos ubico i lopove
a ova ti prava haha![]()
Kad bih razumela šta me pitaš(šta ćeš, žensko, sporo pamti, brzo zaboravlja, a sulude jezičke rebuse ič' ne hebava), rado bih ti i srdačno odgovorila, može li pojašnjenje(makar i haiku type), pa bar je tebi jasno da je ženski mozak inferioran za ovakve intelektualne jednačine koje, gromade verskih pravobranitelja poput tebe, postavljaju pred prostu raju, o zaludnim ženetinama i da ne pričam.извесно је да се хуманитарне демократе шире из љубави ка?
дал смрти неподобних ил већој заради?
шта мислиш?
Kad bih razumela šta me pitaš(šta ćeš, žensko, sporo pamti, brzo zaboravlja, a sulude jezičke rebuse ič' ne hebava), rado bih ti i srdačno odgovorila, može li pojašnjenje(makar i haiku type), pa bar je tebi jasno da je ženski mozak inferioran za ovakve intelektualne jednačine koje, gromade verskih pravobranitelja poput tebe, postavljaju pred prostu raju, o zaludnim ženetinama i da ne pričam.