Perac pod pritiskom Villager VHW 155

Mirkec094

Početnik
Poruka
39
Pozdrav svima,hteo bih da kupim Villager VHW 155 perač pod pritiskom za autopraonu,zanima me dali je ovaj perač pogodan za autopraonu

SPECIFIKACIJE :
vhw155.jpg

VHW 155 pripada V3 klasi i predstavlja polu-profesionalni perač pod pritskom. Sadrži set od 5 mlaznica za različite radne zadatke. Robustni dizajn mašine sa odgovarajućom opremom optimizovan i omogućuje komfornost u radu. Komercijalna
vozila, terase, dvorišta su idealni objekti za pranje. Glavna odlika je velika snaga motora od 3.2 kW.

piktogramWHW155.jpg

Funkcije:

• Profesionalni pištolj
  • Set od 5 mlaznica
  • Integrisana posuda za deterdžent
  • Filter za vodu
KategorijaPerači
Tip motoraIndukcioni elektromotor
Radni napon230 V ~ 50 Hz
NamenaPolu-profesionalni perač
Priključna snaga3200 W
Radni pritisak150 bar
Tip pumpeAluminijumska sa mesinganom glavom
Maks. pritisak225 bar
Maks. protok540 l/h
Maks. temperatura vode50°C
Dužina creva10 m
Dužina kabla5 m
Masa26 kg
Linija proizvodaOrange edition

To je kinesko smece i samo je za kucnu upotrebu.
Imas Karcher kao neke od ali ima mnogo ozbiljnijih kao npr Kranzler ili Wap koji imaju mesinganu glavu a ne kao Karcher koji ima plasticnu.
Stvar je u tome da kad ga podignes to ima oko 20kg tezine i tad znas da valja a ako je lak to je za kucnu upotrebu.

To je kinesko smece i samo je za kucnu upotrebu.
Imas Karcher kao neke od ali ima mnogo ozbiljnijih kao npr Kranzler ili Wap koji imaju mesinganu glavu a ne kao Karcher koji ima plasticnu.
Stvar je u tome da kad ga podignes to ima oko 20kg tezine i tad znas da valja a ako je lak to je za kucnu upotrebu.

Recimo ovaj ima 20kg ali gledam i od Bosch i od karcher tu do 35000 nzm dali su to samo za kucnu upotrebu ili mogu da koristim i za praonu ,jer oni profi su preko 50.000

Ako imaš razrađen posao kupuješ profi ako ne kupiš neki poluprofi sa dobrom servisnom mrežom. Kada rikne popraviće ga par puta (svaki put ćeš čekati po 10-15 dana iliti zakonski mesec ako su bezobrazni. Na kraju kada te opipaju da profi pereš vratiće ti pare pa ćeš opet da juriš neki krš. Sad ti tu nađi neku računicu sa cenom i čekanjem.
Isto je i sa alatima drugar je tako u početku radio sa einhelom i sličnim. Ugl što više radiš imaš sve manje ispravnog alata iako je sve novo sa garancijom. Onda kupuješ duplo jer to stalno riknjava. Posle je batalio i počeo samo makite i dewalt da kupuje.

Ako imaš razrađen posao kupuješ profi ako ne kupiš neki poluprofi sa dobrom servisnom mrežom. Kada rikne popraviće ga par puta (svaki put ćeš čekati po 10-15 dana iliti zakonski mesec ako su bezobrazni. Na kraju kada te opipaju da profi pereš vratiće ti pare pa ćeš opet da juriš neki krš. Sad ti tu nađi neku računicu sa cenom i čekanjem.
Isto je i sa alatima drugar je tako u početku radio sa einhelom i sličnim. Ugl što više radiš imaš sve manje ispravnog alata iako je sve novo sa garancijom. Onda kupuješ duplo jer to stalno riknjava. Posle je batalio i počeo samo makite i dewalt da kupuje.
Ovo ti je na mestu nema nista gore od loseg alata od kojeg ti zavisi posao ..

Ne razumem se ja bas u to to je tvoja bransa ali govorim generalno ja ne kupujem jeftin alat za firmu jer na kraju uvek ispadne skupo .. najskuplje je kad ne radis a te stvari ako kupujes kako treba kupis jednom I miran si .. Nzn da li se u Srbiji moze sta vaditi ili otpisivati kroz porez ?
Nije ni narod u Srbiji glup, nego nema para , a i ko ima tesko je bre izvuci investiciju ako nisi deo ekipe na vlasti. Meni su samo tagicni tipovi koji imaju lovu, pa onda kupe DeWalt busilicu da bi izbusili dve rupe i stavili je u garazu da stoji narednih 20 godina.Za tako nesto je dobar i Black and Decker.

Nije ni narod u Srbiji glup, nego nema para , a i ko ima tesko je bre izvuci investiciju ako nisi deo ekipe na vlasti. Meni su samo tagicni tipovi koji imaju lovu, pa onda kupe DeWalt busilicu da bi izbusili dve rupe i stavili je u garazu da stoji narednih 20 godina.Za tako nesto je dobar i Black and Decker.
Pa nece on da pere jednom mesecno vec koliko sam ja razumeo to je za auto praonicu . Znaci za profesionalnu upotrebu i tu ne treba uzimati jeftine alate ..

Back