Pepsi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Peruzzi

Domaćin
Banovan
Poruka
4.066
Sticajem okolnosti 12 dana sam pio samo pepsi, ni kap vode, ili bilo koje druge tecnosti.
Simptomi su sledeci:
pojacana nervoza
blaga nesanica
poremecen rad organa za varenje (samo 2 puta sam kenjao za to vreme)
gubitak apetita
slabljenje koncentracije
slabljenje potencije

Narednih dana nisam pio pepsi uopste, nego sam, kad bih dosao iz skole, pio istu kolicinu vode.
Posle 4 dana sve se vratio u normalu, i mogu reci da je cak bilo i bolje nego pre.

Toliko o tome...

VisionOfDisorder:
ja lochem 1.5 kole svaki dan i nemam problema.
konsultuj lekara. tvoj imuni sistam je jad zivi.
Ma locem i ja litar pepsija dnevno, ali ono vreme sam pio SAMO pepsi, znaci - nista drugo.
Ovako pijem i litar mleka i pola litra vode.

A imuni sistem mi je u redu, i uvek je i bio...
najteze sto sam prelezao je streptokoke kad sam imao 6 godina, i dva ili tri puta grip. nista vise...

ja ne pijem gazirano, i upravo mi je uzasno drago zbog toga.
first3dsm.gif

aj sad lepo reci zasto si, zaboga, pio samo pepsi tako dugo? izbacili su te na pusto ostrvo bez vode,m i sa pepsijem?
wacksmgif.gif
first3dsm.gif

Turn off the light:
ja ne pijem gazirano, i upravo mi je uzasno drago zbog toga.
first3dsm.gif

aj sad lepo reci zasto si, zaboga, pio samo pepsi tako dugo? izbacili su te na pusto ostrvo bez vode,m i sa pepsijem?
wacksmgif.gif
first3dsm.gif
Ma eto...sticaj okolnosti...
Desilo se da je cale kupovao silne sokove, pa je svaki dan bilo po dve flashe u kuci, koje sam ja pio, vise iz navike nego iz potrebe. preciznije receno - cevcio...
i eto...+ vrucina, pa sam u skoli pio po dva litra najmanje...

sreca sto se leti ne ide u skoli inace bih umro posle dve godine:)

Da postanem pepsimen...i imam super-pepsi moci...da mogu da gledam kroz predmete i cujem radio talase....
eh....toliko ocekivanja a sta sam dobio - zamalo da postanem impotentan....

Vendi9:
e pa onda mora da se cuvas...zenski rod bi ostao uskracen za jedan K

da....i to dobar :D

17 dana poceo sam da se skidam sa pepsija i sad sam na limenci dnevno....a i nju dobro apsorbujem u pljeskavicu i hot dog :D

treab i da se malo (citaj - 15kg) ugojim

pijem svaki dan najmanje litar cokoladnog mleka,a inace vode popikem maksimum pola litra na dan,a od sokova pijem Fantu Apple,to je u nedostatku Vanilla Coke. :) Mada mnogo sam vise nekad pio tih gaziranih sokova nego sada...

Master_Chief:
pijem svaki dan najmanje litar cokoladnog mleka,a inace vode popikem maksimum pola litra na dan,a od sokova pijem Fantu Apple,to je u nedostatku Vanilla Coke. :) Mada mnogo sam vise nekad pio tih gaziranih sokova nego sada...
aaa! ocu ja da pijem cokoladno svaki dan! obozavam ga!!! ali ne ono neskvik biiiiip neo pravo, kupovno
circle.gif

O boze. :roll: Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Sprite i ostala gazirana sranya su najgora stvar koju je chovek stvorio. To polako, ali sigurno, unishtava organizam. Moj mladji brat samo sokove pije i ima celulit. A on je mushko. :roll: Ne mogu da verujem da neko misli da je Coca-Cola dobra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back