Пензије за све грађане Србије

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...one-bez-staza-i-imovine-koliko-je-moguca.html

Ово би било добро. Имамо преко 200.000 грађана Србије који немају пензију и без прихода су. Хрватска је то увела и могу да кажем браво Хрвати, свака вам част.
Ko kaže da su ovo Rvati uveli? To je samo u razmatranju, znam masu ljudi koji imaju manje od 15g staža i nemaju pravo na penziju, i da ima 16g npr. penzija bi bila tako mala kao da je i nema. S druge strane imamo ustaške bojovnike koji su kao ratovali pa otišli u boračku penziju sa 30g starosti i zamisli koliko dugo ti ljudi primaju penziju i koliko će još dugo, koji je to udarac na državni budžet, ali neka samo što da ih je više nek ustaška država bankrotira što pre.

Ko kaže da su ovo Rvati uveli? To je samo u razmatranju, znam masu ljudi koji imaju manje od 15g staža i nemaju pravo na penziju, i da ima 16g npr. penzija bi bila tako mala kao da je i nema. S druge strane imamo ustaške bojovnike koji su kao ratovali pa otišli u boračku penziju sa 30g starosti i zamisli koliko dugo ti ljudi primaju penziju i koliko će još dugo, koji je to udarac na državni budžet, ali neka samo što da ih je više nek ustaška država bankrotira što pre.
Umirovio si nalog KESH nakon što ti je Trump popljugao?

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...one-bez-staza-i-imovine-koliko-je-moguca.html

Ово би било добро. Имамо преко 200.000 грађана Србије који немају пензију и без прихода су. Хрватска је то увела и могу да кажем браво Хрвати, свака вам част.
to je zato što su menjali topli obrok u hrani za topli obrok u parama u iznosu 1 dinar i što nisu hteli da rade u socijalističkim preduzećima do penzije sa doprinosima nego na probno posle kog sledi otkaz kod subjekata registrovanih u apr-u i što nisu hteli da rade fiksno prvu smenu nego produženu treću i da se ne dosadjuju 2 vikend dana kod kuće kad mogu da budu korisni trećem licu

pametan nikad ne bira lako :deda:
-Stojkova narodna-

Poslednja izmena:
ljibljenje guzice se ne stice penzija...
Možda će te onda zanimati moj tekući račun u Rajfajzenu koji Baba Rifka i Jadni Ajron nikada neće posedovati

AB5-F68-C0-8-F3-C-445-D-AA9-D-B65-EF60-B19-D6.jpg

prodaćemo tvoju gajbu iz ciganskog naselja Belvil kraj buvljaka i živećemo u zvezdarskom šumarku medju vevericama, ježevima, Bosancima i azilantima :zaljubljena:

p.s. ima i po neki Amerikanac ali njima nešto ne odgovara ova nadmorska visina
Mislim da ona pak više voli Rvate da je prangijaju, nek dođe ovamo sredit ću joj ja nek se bojovnici ređaju na njoj, isplata zagarntovana

Sasvim pristojan predlog, samo hrvati ce d bankrotiraju kad podele pare...:)
No, postavlja se pitanje vracanja para iz penzionog ljudima koji su punili taj fond, a "demokrate" ga praznile na penzije svoji clanova....

Имамо наше грађане старије од 65 са неколико година радног стажа и без динара прихода. Живе у немаштини. Требало би држава да им даје редовна месечна примања. Ако може Хрватска105 еура ваљда може и Србија бар 30.

Имамо наше грађане старије од 65 са неколико година радног стажа и без динара прихода. Живе у немаштини. Требало би држава да им даје редовна месечна примања. Ако може Хрватска105 еура ваљда може и Србија бар 30.

Pozivam građane kojima je država uskratila penzije da podignu glas protiv odnarođenje huntre.

Znam za to i to je užasna nepravda.

Back