Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Stalno se pomera starosna granica, jel mislite da cete docekati odlazak u penziju?
Ja danas bas gledala na sajtu. svake godine se granica pomera za 2 meseca. Izracunala da kad dodje moj trenutak to ce biti sa 67 god i 4 meseca...Da pa...pricaju da ce do 2050. godine da pomere granicu do 75. godine
Mene vise brine onaj gde gde i sta raditi posle 55 godina...a ukoliko sam zdrava volela bih da je docekam...
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/12393/ostvari-li-se-ovo-predvidanje-u-penziju-cemo-tek-sa-75/vestJa danas bas gledala na sajtu. svake godine se granica pomera za 2 meseca. Izracunala da kad dodje moj trenutak to ce biti sa 67 god i 4 meseca...
Ma sanse nema. Bas to sto kazes sta raditi posle 55 te., neki sporiji tempo od ovog definitivno.
Naravno da ces naci posao posle 50-te. nisu to neke godine.https://www.b92.net/biz/svet/vesti/12393/ostvari-li-se-ovo-predvidanje-u-penziju-cemo-tek-sa-75/vest
Realno ljudi preko 55 godina su retko pozeljni na poslovima sem ukoliko nisu naucnici, doktori neki eksperti.
Mislim svaka cast i umetnicima i privatnicima. Oni mogu dokle hoce ali sta je sa ostalih 80% stanovnistva?
Mene godine staza ne brinu, pocela sam da radim kao jako mlada ali me brine da necu naci posao posle 50te godine i kako cu i od cega cu ziveti dok ne dodjem do penzije![]()
Stalno se pomera starosna granica, jel mislite da cete docekati odlazak u penziju?
Treba petnaest godina radnog staza sa uplacenim svim doprinosima(sta god to znacilo) a pretesko je imati makar par meseci a kamoli godinu istog.Sigurnije je da se ima dvadeset ko moze da bira.Stalno se pomera starosna granica,
Pitanje je da li ce mnogi docekati posao sa radnim stazom,placenim doprinosima.jel mislite da cete docekati odlazak u penziju?
Granica se već godinama pomera pomalo, ali će samo do 2032., jer je cilj da se tada žene u Srbiji izjednače sa muškarcima i idu u penziju sa 65.Ja danas bas gledala na sajtu. svake godine se granica pomera za 2 meseca. Izracunala da kad dodje moj trenutak to ce biti sa 67 god i 4 meseca...
Ma sanse nema. Bas to sto kazes sta raditi posle 55 te., neki sporiji tempo od ovog definitivno.
Ja danas bas gledala na sajtu. svake godine se granica pomera za 2 meseca. Izracunala da kad dodje moj trenutak to ce biti sa 67 god i 4 meseca...