Penisima je dozvoljeno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista, obican trol, i to na ignor
Браво ЗаТебе.
Члан постави легитимно питање, а ви, које не пита, скачете на њу бранећи модераторе које директно нико не напада???
Па чекајте људи, да, тролујем или како год да се то зове, јер не могу да поверујем да не постоји људско дно.

Zašto toliko ozbiljno shvataš ovo mesto? Jel ti je ovo utočište neko?
Ni ljudi u tvom okruženju nisu 100% pravedni a biće neki moderator na nekom forumu.
Али она има право на ту правду. Ево дај јој по 500евра сваког месеца у име неправедности окружења. Може?

Pa i naučnici ebu, daj koji vam je :) zezanje, opustite se, šta se tužakate i kmečite kao djeca kad im oduzmeš igračku. Moja tema kme kme ova tema kme me! Ja da sam Tab, svim tužibabama bih dala po onaj vitamin jedan!
Отвори тему за пљување тужибаба, ово је тема где је постављено питање, али не теби!

Ćera se pakuje da napusti forum na kojem se slobodno neko može vrijeđati :D Ne želi ćera da se navikava na to.
A prognozirao sam ti to. Vrag uvek odnese šalu. Ali to je interakcija. Na neki neposredan način svako dobije ono što traži. Forum je jedna vrsta katalizatora da nam pomogne da bolje shvatimo sebe kroz naš odnos u njemu.

Svi se satraše od brige za nove korisnike foruma a dočekuju se na nož sa komentarima. Eto nek se pogleda statistika koji pdf je najposjećeniji i ako Ljis nije u top 3 slobodno nek ga zatvore.
Па, ако се отвори тема Омиљени видео моје филмске глумице за одрасле, верујем да ће се још више повећати посећеност.
Него, о чему је беше ова тема?

I sada..Uđe neko na forum i čekaju ga najnovije teme , ne?
I ti se kao Mita brines za imidz foruma?
Nemoj, smesno je.
Zaključana od strane muškog moderatora LjiSa .
I kad nekoga javno ogovaras, trebalo bi i da ga tagujes, cisto da covek zna o kome je pljuvanje.
Tema je bila identicna temi koju je Joda otvorio nedelju unazad na istom forumu, na muskarcima je nema i zato sam je ostavio. Imes neki problema sa tim- pisi superima ili adminima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back