bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam obisla vise taj istocni deo Peloponeza (Nafplio, Korint), a volja mi je bila da obidjem i Monamvasiju ali i na Spetses i Hidru jer se organizuju izleti feribotom iz Tola. Za ovo drugo, sprecila me je vrucina, a za ovo prvo nedostatak vremena i novca.Monemvasia - lepa, carobna, ali pretprana turistima i izgubila je vec tu car, mada je vredi videti. Ja sam vise bila fascinirana putovanjem od tamo.Pogledajte prilog 1744466Pogledajte prilog 1744465Pogledajte prilog 1744464Pogledajte prilog 1744463Pogledajte prilog 1744462
Bravo
Srećan put i šalji nam sličiceKofer spreman.
Lutraki stizem
Nažalost idem autobusomSrećan put i šalji nam sličice![]()
Meni taj dio i lici na pravu Grcku,odnosno onako kako ja zamisljam staru Grcku.Kod nas ne toliko popularan, ali vidim da svake godine sve više vlogera i youtubera ide tamo a polako se pojavljuje i u agencijskoj ponudi.
Realno novo štivo za naše putnike, lokacijski problem je verovatno daljina jer je dalje i od Zakintosa i Atine znači dobro preko 1000 km. Opet sa druge strane nije toliko turistički exploatisan što prija, a i cene su u skladu sa tim
Ako neko ima iskustva sa ovim delom Grčke ili pitanja može ovde da piše.
![]()
Vuljameni raj na zemljija sam pre par godina bila preko agencije, obisli ono sto oni nude od izleta: Atina, Nafplio, Korintski kanal, Epidaur i jos nesto iz antickog perioda, neko jezero lagunu gde se spaja Egejsko i Jonsko more, zove se valjda Vuljameni i svetionik iznad, ta oblast u sezoni je veoma topla, sunce zadje oko pola 10! u Lutrakiju je plaza dugacka, a uska, puno ljudi.. otprilike tako.. verovatno ima i boljih u blizini, tj. drugim mestima!