krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.141
Prvi put čujem da se od stenta može dobit upala pluća.On je imo stent na srcu, umro je od toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put čujem da se od stenta može dobit upala pluća.On je imo stent na srcu, umro je od toga
Može se dobije smrtPrvi put čujem da se od stenta može dobit upala pluća.
Ne razumem , u odnosu na prijavljene ?23% pozitivnih u poređenju s 45% iz decembra
# ništa
Kad kažu da je 3000 pozitivnih od 9000 testiranih to znači nekih 33% od testiranih je pozitivno.Ne razumem , u odnosu na prijavljene ?
Хоће као и иначе, да малтретира.Шта оће овај Др.Паламариш ?
...a jel nije od vakcine....On je imo stent na srcu, umro je od toga
Umiru šlogirani u hodniku bolnice jer niko nije prišao da im pruži pomoć po tri sataBitno da se mamlazi hvale kako smo prvi po vakcinaciji i revakcinaciji, lupetaju kao budale. To što nam svake nedelje umre 100 ljudi i evo tako već skoro godinu dana, nikom ništa. Izgleda da više ni ne vode evidenciju.
ako ćemo realno, hrvati i muslimani su trebali da ga oplakuju krajem 2019-te, ali moderna medicina može neki put da odloži, ali čim počneš da popravljaš i prepravljaš...gotovo je to......a jel nije od vakcine....![]()
Mi više nismo u društvu jednakih već u društvu uspešnih.Umiru šlogirani u hodniku bolnice jer niko nije prišao da im pruži pomoć po tri sata
Nismo nikad ni bili beno.Mi više nismo u društvu jednakih već u društvu uspešnih.
Valjda si ti daleko ispred mene u koloni za ovo drugo?
Ja da te podsećam?
Sramota...
Umiru šlogirani u hodniku bolnice jer niko nije prišao da im pruži pomoć po tri sata
.......kovid je nepostojeći virus koji je odneo više non kovid žrtava nego kovid žrtava.Сви су у ковид амбулантама и раде као скретничари. Упућују пацијенте где да се крећу кроз ходнике, па нема више ко да лечи остале пацијенте.
А бабе одушевљене организацијом вакцинације и ковид прегледа.
И то се пушта на РТС, па се бабе додатно одушеве кад прилог о томе погледају и на тв Дневник.
Ma izmišlja B92, to ne postojiKad kažu da je 3000 pozitivnih od 9000 testiranih to znači nekih 33% od testiranih je pozitivno.
Svaki put moram sama da računam jer ovi B92 pajseri to ne rade
Ja ne vdim boljeg za glasanjeNema ništa od toga.
Pitaju se Vučić i Vesić.
Puštaju večito ove omražene iz kriznog štaba da najavljuju kineske mere a onda ih AV, Djuka i Vesara poklope i steknu simpatije naroda.
Uigrana strategija za izbore.
Vučić je video da je bio mnogo omražen tokom prvog talasa što je dovelo do protesta u julu. Od tada primenjuje drugu igru gde omraženost prebacuje na KŠ.