- Poruka
- 42.224
Neka je modžerator, ne modže sve kako on misli da treba i da je ispravno.Pusti ga nek mu bude. Ipak je on Modžerator.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka je modžerator, ne modže sve kako on misli da treba i da je ispravno.Pusti ga nek mu bude. Ipak je on Modžerator.
Načekaćeš se. Čovek je detaljista, ispituje sastojak po sastojakPa čekam
Monserator?Samo dok nije Monsterator.
Što ? Neka ga...Neka je modžerator, ne modže sve kako on misli da treba i da je ispravno.![]()
Ako ga pustimo, nećemo moći da ćaskamoŠto ? Neka ga...
Sušeno povrće 15,5%У састав оригиналне рецептуре вегете класик улази кухињска со, сушено поврће 15,5% (шаргарепа, пашканат, кромпир, лук, целер, першунов лист), појачивачи арома (мононатријум-глутаминат, динатријум-инозитат), шећер, зачини, кукурузни скроб и боја (рибофлавин)[4].
Šta mnogo? Mnogo je samo kad biju.Sušeno povrće 15,5%
Čak! Mnogo brate!
Ako smo preživeli burek sa sirom, preživećemo i borbu za Vegetu.Sad sam čitao o tim aditivima. Ništa strašno. Neko pušta buve bezveze.
Tačno mi dođe da otvorim posebnu temu o Vegeti
Može i slaninicakod mene je pekarski sa mlekom i jajima, pa se potpece, ako ima meso, onda je musaka..
То се зове лажна мусака. Није лоше.kod mene je pekarski sa mlekom i jajima, pa se potpece, ako ima meso, onda je musaka..
Ја од малена не волим укус вегете, касније сам схватила да постоји разлог што се мој организам опире том прашку.Sad sam čitao o tim aditivima. Ništa strašno. Neko pušta buve bezveze.
Tačno mi dođe da otvorim posebnu temu o Vegeti
Са вегетом сва јела имају исти укус, укус супе из кесице.Ја од малена не волим укус вегете, касније сам схватила да постоји разлог што се мој организам опире том прашку.
Мислим да је никад нисам купила у животу.
Буквално. Још кад видим да плива оно ситно неидентификовано труњеСа вегетом сва јела имају исти укус, укус супе из кесице.
Ko mi u vegetu takne...Da odmah odredimo strane ili ćemo onako... spontano?
Igre mogu da počnu...Ko mi u vegetu takne...
molim da se takmičari priključe u za to otvorenoj temi.Igre mogu da počnu...