ПЕЈ ПАЛ У СРБИЈИ

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, помаже Бог!

Почо сам један јако добар бизнис са иностранством, засад све лепо иде да куцнем у дрво.

Међутим, то сад треба да се и разграна онлајн методом.

Знам да је код нас прошле године отворен Пејпал, али да може само да се купује, а не и да се примају паре. Његово преосвештенство министар Љајић је најавио да ће ускоро бити омогућена обција и примања пара из иностранства.

Докле се са тим стигло?

Можда већ могу да се примају паре из иностранства, али ја то нисам био обавештен??

Почо сам један јако добар бизнис са иностранством, засад све лепо иде да куцнем у дрво.
Знам да је код нас прошле године отворен Пејпал, али да може само да се купује, а не и да се примају паре. Његово преосвештенство министар Љајић је најавио да ће ускоро бити омогућена обција и примања пара из иностранства.
Докле се са тим стигло?
Можда већ могу да се примају паре из иностранства, али ја то нисам био обавештен??
Eво министар Љајић пише ти писмо-обавештење и добићеш га у петак!

I ovim putem Vam se izvinjavamo, ministar Ljajic ce Vam se u najskorijem mogucem roku obratiti. Hvala Vam jos jednom na razumevanju.

Хвала. Поздравите пуно министра и пожелите му пуно успеха у даљем раду. Сви га ценимо као честитог човека који није ништа укро и није склон корубцији. То да му пренесете.

Хвала. Поздравите пуно министра и пожелите му пуно успеха у даљем раду. Сви га ценимо као честитог човека који није ништа укро и није склон корубцији. То да му пренесете.
Добро не брини, биће му уручен твој поздрав.
Али ако пита ко је тај Срба Србић, шта да му кажемо?

Meni su u banci rekli da mogu da se primaju pare iz inostanstva preko Paypal-a i to i od fizickih i od pravnih lica.

edit: Kokretno u AIK banci.

Nema to veze sa bankom nego sa paypal-om. Oni mora da odobre da kada neko izabere zemlju Srbija da moze da prima novac. Na zalost ne samo kod nas vec i u jos jednom delu nasih bratskih Evropskih drzava ne moze da se prima novac.

Докле се са тим стигло?

Проширење споразума да Пејпалом да можемо и да наплаћујемо, уместо само да плаћамо иностранству, чека се преко годину дана (од кад је уведена могућност да ми плаћамо). Не чини ми се да ће нам то скоро бити одобрено. Најбоље би ти било да ангажујеш неког од стварно стручних лица за такве послове да ти одраде на други начин.

Poslednja izmena:
Проширење споразума да Пејпалом да можемо и да наплаћујемо, уместо само да плаћамо иностранству, чека се преко годину дана (од кад је уведена могућност да ми плаћамо). Не чини ми се да ће нам то скоро бити одобрено. Најбоље би ти било да ангажујеш неког од стварно стручних лица за такве послове да ти одраде на други начин.

Jeс па ми се уграде преко пола. Не долази у обзир. Боље да нађем неког у Републици Србској или Републици Хрватској па да то видим преко њих да се отвори налог..

Jeс па ми се уграде преко пола. Не долази у обзир. Боље да нађем неког у Републици Србској или Републици Хрватској па да то видим преко њих да се отвори налог..

Onda bi morao da registrujes i firmu tamo. Jer u Hrvatskoj na primer godisnji porez na prihod (za fizicka lica) je 45% dok u Srbiji placas samo 10 i 15%.

Back