Peglanje

Poruka
9.222
Da li 'peglate' sve oko sebe. Jesu onda oni popeglani? Ili peglate stvari na poslu. Pa je popeglano.

Nisam to teo da pitam. Teo sam ovo da pitam:

Da li peglate, odecu? Ako peglate, kako peglate? sa cime? imate li specijalne pegle? Valjkove? Prese? Peglate li posteljinu, carsave, jastuke, peskire?. Da li vadite ciste opeglane stvari pa ih ponovo peglate? Koga peglate? Zasto peglate? Peglate li na vrucinu? Peglate li pantalone na 'crtu'?

Ne peglate? Zasto ne peglate? Da li vas neko pegla?

Da li 'peglate' sve oko sebe. Jesu onda oni popeglani? Ili peglate stvari na poslu. Pa je popeglano.

Nisam to teo da pitam. Teo sam ovo da pitam:

Da li peglate, odecu? Ako peglate, kako peglate? sa cime? imate li specijalne pegle? Valjkove? Prese? Peglate li posteljinu, carsave, jastuke, peskire?. Da li vadite ciste opeglane stvari pa ih ponovo peglate? Koga peglate? Zasto peglate? Peglate li na vrucinu? Peglate li pantalone na 'crtu'?

Ne peglate? Zasto ne peglate? Da li vas neko pegla?
Bože me sacuvaj, ko to još radi :lol:
I da, peglam sve što je za peglanje osim peškira
Peglam peglom na paru..možda te zanima i koja je marka pegle :mrgreen:

Da li peglate, odecu? Ako peglate, kako peglate?
Volim peglanje jer već upotebljen odevni predmet i rasprčkan kroz mašinu za pranje izgleda novo duže vreme. Bukvalno se divim kako ta pegla učini neku bezveze stvarčicu kao da je izašla iz butika. Volim peglati. Sve svoje što operem, ja i opeglam. To mi dođe neka vrsta smirivanja... Umesto bensedin, hajmo peglati! :)

Peglam skoro sve,...peškire, posteljinu, krpe i veš vikendom. Odeću po potrebi, uveče ( samo to što oblačim za posao sutradan).
Volim da peglam,..zato mrzim da kuvam i to ne radim.😁

Ja volim da kuvam, a ne volim da peglam. Razvio sam citav niz tehnika samo da ne moram da peglam. Nekad nisam voleo da kuvam. Mozda kad budem imao vise vremena, mozda pocnem da volim da peglam. Ne znam, nisam jos probao.

Ja volim da kuvam, a ne volim da peglam. Razvio sam citav niz tehnika samo da ne moram da peglam. Nekad nisam voleo da kuvam. Mozda kad budem imao vise vremena, mozda pocnem da volim da peglam. Ne znam, nisam jos probao.
Prosto je,...to što ne voliš jednostavno ne radiš.😁
Mene peglanje smiruje, kao i pranje suđa. Ostalo me uglavnom smara. Nabavka i kuvanje su mi napr.totalni smor.

Ja ne volim ništa da radim..ali šta cu kada se mora..
Kod kuvanja još i mogu da budem kreativna i pokažem je ali ne vidim kreativnost kod usisavanja prašine usisivacem

Back