Pegging

Kada smo kod toga ja sam jedno vreme htela mom dragom, kada ga oralno zadovoljavam, da mu malo gurnem prstić u guzu (kao ono fol da mu izmasiram prostatu). Malo sam bila u tripu kako ce reagovsti a nisam nekako bila spremna da pričamo o tome.
Pa ne stigosmo još do toga.

Kada smo kod toga ja sam jedno vreme htela mom dragom, kada ga oralno zadovoljavam, da mu malo gurnem prstić u guzu (kao ono fol da mu izmasiram prostatu). Malo sam bila u tripu kako ce reagovsti a nisam nekako bila spremna da pričamo o tome.
Kreni da navlacis hirursku rukavicu pre oralnog, bice mu jasno :mrgreen:

Pa nemoj samo da mu iznenada gurnes prstic, da te ne tresne po nosicu slucajno ako se trgne previse, ne zaboravi da ti je tako glava blizu njegovih nogu... Ko zna kako moze da reaguje.
Ne moras da pricas sa njim, probaj da ga dodirnes pa ces videti reakciju. Ima ljudi koji su bas osetljivi na to, boje se ako im gurnes prstic da ce postati gej...

Hm, a jeste nezgodno reći.... posebno kada ste mladi. Možda pogrešno savetujem, ali da probaš prvo neku ženu da platiš čisto da probaš, možda te više pali ovako u mašti nego što bi ti se realno svidelo? Pa onda kada vidiš da li ti se sviđa ili ne, biće ti jasnije šta činiti...

Hm, a jeste nezgodno reći.... posebno kada ste mladi. Možda pogrešno savetujem, ali da probaš prvo neku ženu da platiš čisto da probaš, možda te više pali ovako u mašti nego što bi ti se realno svidelo? Pa onda kada vidiš da li ti se sviđa ili ne, biće ti jasnije šta činiti...
zavisi odakle je lik, jer ako savetujes nekome u srbiji da koristi usluge prostitutki, pri cemu prostitucija u srbiji nije legalizovana... problematicno, ja bih rekla.

Back