Pefkohori

vidim da si i ti na mrezi sta kazu kumovi jos?jesi li jos nesto cula kakve su cene i sam smestaj u avri?pozdrav i poljubac sto mislis o meni i mom smestaju:lol:

O tebi neznam sta da mislim mozda se upoznamo u Pef. s obizirom da ja znam gde je Avra pa kazu kao sto sam ti napisala i pre znaci svi kazu isto kuca je sasvim ok ima sve sto treba nije nesto ali ima sve sto ti treba nije daleko sobe su ok kuhinjica isto tako terase dobre mali bazencic ali to je to kazu bas koliko para toliko i muzike tako da se vise ne opterecujes smestajem nego dobrom organizacijom tamo kako ides busom ili kolima

evo sad sam i ja saznala da ima nekoliko vila sa tim imenom:think:tako da ne znam da li se ovo moje cudo vodi kao rigakis beach ili rigakis lux:dontunderstand:...u svakom slucaju bolje je da ja sliku prilozim pa da bude jasno:super:
hotel_rigakis_5_mala_velika[1].jpg

Ove godine cemo prvi put na letovanje u Pefkohori.Nadam se da necemo pogresiti jer su nasi prijatelji bili tamo prosle godine i kazu da je super i za nas da se odmorimo,a takodje i za decu.
Bacili smo oko na hotel Poseidon.Blizu je plaze,a ima i bazen.Nismo bili pet godina na moru pa cemo ostati 15 dana da nas zelja mine :D

Igrom slucaja, kasno sam uplatila Grcku, pa dobila ono sto je preostalo u Pefu... vilu Olimpija 1... Ima li neko pojma na sta lici ova vila? Nekako sam sumnjicava.

Vila je dobra i nova jedino je malo problem koji se nevidi na slici sto se vile Olimpija 1 i 2 gledaju tj ti i komsija ste na 2-3m razmaka ali opet to zavisi koji apartman imas koji broj. Nisam bas najbolja za ovakva objasnjenja videcete kad stignete o cemu pricam inace o vili sve najbolje lepa nova i na 300m od plaze ali sve je ravno.Ako imas jos pitanja ili ti nesto nije jasno na raspolaganju sam ti.Pozzzz

kamili, hvala puno :)... Jos samo jedno pitanje (znam da sam dosadna), da li je plaza u blizini ovih vila peshchana ili? znam da mnogo trazim, ali puno bi mi znacila ta informacija... :)

Kompletna plaza je pescana a u kraju gde je tvoja je i najlepsi i najsiri deo jedino si malo dalje od dva velika diskonta ako ti to nesto znaci i nisi dosadna slobodno pitaj i svaku sitnicu /ja sam takva volim sve unapred da znam/ jer sam apsolvirala Pefkohori. Neces se razocarati ima i u Pefu dosta nocnih klubova ali to moras da se raspitas kod onih malo mladjih znam da ima Philoxenia i jos neki na ulazu u Pefkohori ali nadam se da ce biti nekog ko ce ti pruziti podrobnije informacije o tome ja puno znam o smestaju i gradu gde jesti gde piti i to .Pozdrav i lep provod

Poslednja izmena:
Voda uvek košta 50 centi.
Na svakom proizvodu imaš sugested price preporučenu cenu, koja se u veoma retkim slučajevima veća.
I ne brini se za cene, već procunjaj i pogledaj cene.

Ja bih ponovo zamolio nekog da mi iznese svoja iskustva sa vilom Aris, posto jos nisam rezervisao a interesuje me kako je tu...
Hvala.

Ja za par dana idem u vilu Aris ali jos nista nisam saznala o njoj sem informacija sa raznih sajtova. Nije se javio jos niko ko je bio tamo. Nadam se da nisam pogresila sa izborom. Kad se vratim javicu ti kako je bilo

Ove godine cemo prvi put na letovanje u Pefkohori.Nadam se da necemo pogresiti jer su nasi prijatelji bili tamo prosle godine i kazu da je super i za nas da se odmorimo,a takodje i za decu.
Bacili smo oko na hotel Poseidon.Blizu je plaze,a ima i bazen.Nismo bili pet godina na moru pa cemo ostati 15 dana da nas zelja mine :D

Posejdon je lep ali preko puta je jos lepsa Pella

Back