kamili
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Da li je neko bio ili zna nesto vise o vili /neki ga vode i kao hotel/ Rigakis beach?
![]()
Dobro je nije lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko bio ili zna nesto vise o vili /neki ga vode i kao hotel/ Rigakis beach?
![]()

...hvala ti i na ovome ali znas li nesto malo vise?

vidim da si i ti na mrezi sta kazu kumovi jos?jesi li jos nesto cula kakve su cene i sam smestaj u avri?pozdrav i poljubac sto mislis o meni i mom smestaju![]()
...hvala ti i na ovome ali znas li nesto malo vise?
![]()
tako da ne znam da li se ovo moje cudo vodi kao rigakis beach ili rigakis lux
...u svakom slucaju bolje je da ja sliku prilozim pa da bude jasno
da li je neko cuo za vile Sofija i Sofija II? Idem tamo sa drustvom sutra... uf, valjda ce biti dobro! prosle godine smo bili u Kalitei, hoce li posle toga Pefko biti razocarenje? :/
evo sad sam i ja saznala da ima nekoliko vila sa tim imenomtako da ne znam da li se ovo moje cudo vodi kao rigakis beach ili rigakis lux
...u svakom slucaju bolje je da ja sliku prilozim pa da bude jasno
Pogledajte prilog 58878
Igrom slucaja, kasno sam uplatila Grcku, pa dobila ono sto je preostalo u Pefu... vilu Olimpija 1... Ima li neko pojma na sta lici ova vila? Nekako sam sumnjicava.
... Jos samo jedno pitanje (znam da sam dosadna), da li je plaza u blizini ovih vila peshchana ili? znam da mnogo trazim, ali puno bi mi znacila ta informacija... 
kamili, hvala puno... Jos samo jedno pitanje (znam da sam dosadna), da li je plaza u blizini ovih vila peshchana ili? znam da mnogo trazim, ali puno bi mi znacila ta informacija...
![]()
Puno hvala na brzom odgovoru, sad mi je malo lakse. Zabrinuta sam i sto je mesta bilo samo u prizemlju.
Ako znas broj apartmana reci cu ti na koju stranu gleda.

Imamo 2 studija, 103 i 104. Hvala unapred.![]()
Na zalost to je ono kad komsiji gledas u tanjir za utehu nisi blizu bazena iz kojeg dopire buka u svakom slucaju lep provod i lepo vreme vam zelim.Pozzz

... Veceras krecem, tako da sam vreme za prikupljanje informacija istrosila
...
...
Ja bih ponovo zamolio nekog da mi iznese svoja iskustva sa vilom Aris, posto jos nisam rezervisao a interesuje me kako je tu...
Hvala.
Ove godine cemo prvi put na letovanje u Pefkohori.Nadam se da necemo pogresiti jer su nasi prijatelji bili tamo prosle godine i kazu da je super i za nas da se odmorimo,a takodje i za decu.
Bacili smo oko na hotel Poseidon.Blizu je plaze,a ima i bazen.Nismo bili pet godina na moru pa cemo ostati 15 dana da nas zelja mine![]()