Пећка патријаршија данас....

ja jok,jel zbog ognja pitas....pa jel neki sabor pomenuo da na kraju veka prestaju cuda,i uopste pozivali crkva da se oslonimo na cuda Bozija ili kanone crkve....tvrda je to hrana za tebe M. ti volis klakere.....ja slavim sv.Stefana 9 januara,dobro mi dosao........i dali neko rece da je crkva gde su cuda ili sveto pismo rece "tvorismo cudesa u ime Tvoje" a Gospod ce na to" idite od mene ne poznajem vas"...znaci to je po secanju nisam citirao te me ispravi ako gresim........

Zilot cacanski:
ja jok,jel zbog ognja pitas....pa jel neki sabor pomenuo da na kraju veka prestaju cuda,i uopste pozivali crkva da se oslonimo na cuda Bozija ili kanone crkve....tvrda je to hrana za tebe M. ti volis klakere.....ja slavim sv.Stefana 9 januara,dobro mi dosao........i dali neko ree da je crkva gde su cuda ili sveto pismo rece "tvorismo cudesa u ime Tvoje" a Gospo ce na to" idite od mene ne poznajem vas"...znaci to je po secanju nisam citirao te me ispravi ako gresim........
БРАТЕ ЈА ВИДЕО СВОЈИМ ОЧИМА ДОКАЗ ДА ЈЕ ГОСПОД СА НАМА,А И ЈОШ НЕКА ЧУДА САМ ВИДЕО. О томе није место :)

СВЕТООТАЧКО И АПОСТОЛСКО ПРЕДАЊЕ КОЈЕ ЈЕ ПРЕДАТО ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ И НИШТА ДРУГО СРБИНЕ МОЈ.
Само Патријарх Јерусалимски може да призове ОГАЊ БОЖИЈИ и нико други од почетка па до данас, покушавали су многи али увек без успеха .

Михајло:
БРАТЕ ЈА ВИДЕО СВОЈИМ ОЧИМА ДОКАЗ ДА ЈЕ ГОСПОД СА НАМА,А И ЈОШ НЕКА ЧУДА САМ ВИДЕО. О томе није место :)
Miki,brate Srbine,ja te volim,evo,iskreno,sbski ali mi objasni,sto me lazes odakle si,prvo zapadne srbske zemlje pa si mi onda napisao Zubin Potok,odakle si ,leba ti?

Михајло:
ЗУБИН ПОТОК РОДНО МЕСТО КОЛАШИНСКИ РАЈ.
Рођен у Сарајеву ,а тренутно у Бања Луци :)
ПРАВИ СРБИН. Имам свугдје имања па обилазим чувам, шта да ти кажем. МУКА БРАТЕ
Jesi video nocas na B92 kako pijani nevernici na Cetinju napadaju nase popove,iskreno,pusti i avatara i ime,strasno...i nisadm LDP,zabole me za Cedu i druge majmune.

PredatorBG11:
Jesi video nocas na B92 kako pijani nevernici na Cetinju napadaju nase popove,iskreno,pusti i avatara i ime,strasno...i nisadm LDP,zabole me za Cedu i druge majmune.
За чеду се слажемо :), а на Цетињу Србскоме усташе владају тако да ме није зачудило то, немам б92 :) јеееееее, Али остатак Србске црне Горе је наш СРБСКИ тако да Цетињу можемо да дамо аутономију и ударимо санкције,:)

Back