Pečat Slovena u Vitiniji

Raunalo? Da nije digitron ili mozda okolokucnovodopisalo ili mozda okolotrbusnipanatlodrzac ili vrhunac ''hrvatskog'' jezika MEDJUGUZNONATEZALO SA GUMENIM NAPUHANICAMA !!!
Ugasi PROMIKALO(TV, za one koji ne znaju) i slusaj ZRNOJEDE(to su im vrapci).

Ovi termini su, ako niste znali, od svih zivih jezika takozvane slavenske skupine najblizi prastarom iranskom jeziku Medijaca(Meda).

Idemo, kalgon:lol:

Pozdrav za ekipu

Ako neko zna ruski neka ukuca u google "Памятник славян в Вифинии". To je naslov Pancenkove knjige u kojoj je publikovao pecat. Na ruskom se njegovo prezime pise Панченко.
Znam da je proslo nekoliko godina od kada je ova tema bila aktivna :rumenko:, ali nasao sam knjigu ,,Памятник славян в Вифинии VII века,, gde je pecat, pa mozda je neko zeli u svojoj elektronskoj biblioteci.

Автор: Панченко Б.А.
Название: Памятник славян в Вифинии VII века
В журнале: Известия Русского археологического института в Константинополе. 1902, Том VIII
Издательство: София: Державна печатница
Год издания: 1902
Число страниц: 48
Язык: Русский

IRAIK_08.jpg

izvor: internet stranica

Znam da je proslo nekoliko godina od kada je ova tema bila aktivna :rumenko:, ali nasao sam knjigu ,,Памятник славян в Вифинии VII века,, gde je pecat, pa mozda je neko zeli u svojoj elektronskoj biblioteci.

Автор: Панченко Б.А.
Название: Памятник славян в Вифинии VII века
В журнале: Известия Русского археологического института в Константинополе. 1902, Том VIII
Издательство: София: Державна печатница
Год издания: 1902
Число страниц: 48
Язык: Русский

izvor: internet stranica

Хвала ти Гусаре, баш ми је било потребно неколико имена из књиге. Све је добро прочитати.

Back