Šakal:Hm...mislim da je Kalgon ipak malo jači...ne treba ga mešati...sa običnim deterdžentima...isključivo Arijel...
Da, i to obavezno sa plavim zrncima.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šakal:Hm...mislim da je Kalgon ipak malo jači...ne treba ga mešati...sa običnim deterdžentima...isključivo Arijel...
Shpitamo Zaratrushtra:Haaaaahahahhahahh
dobri ste,dobre sale nikad dosta
Wilkołak:A sta je sa onim zelenim zrncima. I njih nekada ima... valjda prasak nije dobro prosejan, sta li?
Jos ces ovde i da naucis stogod. Cekaj samo da se skupi ceo KANU!
Šakal:Hoćeš reći da je premeštena!?Sad je u Vukovaru?Cccc...nisam znao.:razz:![]()
![]()
Shpitamo Zaratrushtra:![]()
![]()
![]()
a jeste krvavi
![]()
Šakal:Nacionalno!??Ma nee...nisi dobro ukapirao...
''cecelj''!?Tko je to?
Wilkołak:Kalgon je najjaci!
Znam da je proslo nekoliko godina od kada je ova tema bila aktivnaAko neko zna ruski neka ukuca u google "Памятник славян в Вифинии". To je naslov Pancenkove knjige u kojoj je publikovao pecat. Na ruskom se njegovo prezime pise Панченко.
Znam da je proslo nekoliko godina od kada je ova tema bila aktivna, ali nasao sam knjigu ,,Памятник славян в Вифинии VII века,, gde je pecat, pa mozda je neko zeli u svojoj elektronskoj biblioteci.
Автор: Панченко Б.А.
Название: Памятник славян в Вифинии VII века
В журнале: Известия Русского археологического института в Константинополе. 1902, Том VIII
Издательство: София: Державна печатница
Год издания: 1902
Число страниц: 48
Язык: Русский
izvor: internet stranica